reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Zdjęcia wstawiają mi się w dziwnej kolejności, ale nie mam siły już tego poprawiać 
Ten ostatni koszyczek w "dziewczyńskie motywy" (kokarda, kwiatuszek, motylek) był specjalnie dla Marcelka, nie chciało mi sie szukać motywów dla chłopaka

A to moje ostatnio dzieło - literki z filcu. Nie wyszły rewelacyjne, ale jak na pierwszy raz i tak jestem z siebie dumna ;-)

Ten ostatni koszyczek w "dziewczyńskie motywy" (kokarda, kwiatuszek, motylek) był specjalnie dla Marcelka, nie chciało mi sie szukać motywów dla chłopaka

A to moje ostatnio dzieło - literki z filcu. Nie wyszły rewelacyjne, ale jak na pierwszy raz i tak jestem z siebie dumna ;-)

kasiuleczka25
Fanka BB :)
Barmanko powiem WOW ile ty tego naprodukowalas
sliczne ozdobki, literki tez 

ja juz 4 dzien szyje sutasze tak mnie wciagnely.

ja juz 4 dzien szyje sutasze tak mnie wciagnely.
Barmanko czyzby byla Ada???po cichaczu nam sprzedalas plec?:-)..jesli tak to strasznie gratuluje...mialam nosa..\
Powiedz szczerze ile tych jaj zrobilas...jestem pod wrazeniem...sa cuuudne!serio!
edit:
ja cps produkuje...prawie ready,nie wiem jak bedzie sie prezentowac jak skoncze...
tyle czasu juz to tworze,tzn..z przerwami..tez tak macie ze czasami wam sie nie chce?
ja mam czasem dlugie przerwy...ostatnia najdluzsza 1,5tyg bez szydelka..
Powiedz szczerze ile tych jaj zrobilas...jestem pod wrazeniem...sa cuuudne!serio!
edit:
ja cps produkuje...prawie ready,nie wiem jak bedzie sie prezentowac jak skoncze...
tyle czasu juz to tworze,tzn..z przerwami..tez tak macie ze czasami wam sie nie chce?
ja mam czasem dlugie przerwy...ostatnia najdluzsza 1,5tyg bez szydelka..
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia, nie nie 
literki robiłam dla córki mojej koleżanki
(a że to tylko 3 literki więc było mi łatwiej i szybciej zrobić niż np Marcel ;-)), hihi w sumie nie zdawałam sobie sprawy że odbierzesz to jako "z podtekstem" 

Jajeczek nie wiem ile zrobiłam, musiałabym zliczyć z fotek, ale sporo, fajnie mi się robiło więc miałam powera. Na przyszły rok z Pl przywożę sobie zapas szpilek bo można pójść z torbami
Ja nie pamiętam kiedy miałam szydełko w ręku
no chyba jak te koszyczki robiłam... Teraz za literki się wzięłam;-)
Kasiuleczka, literkom jeszcze wiele, wiele brakuje. Muszę zamówić coś ładnego do ozdoby tych literek. Ładnie też wyglądają literki szyte na maszynie, z materiału we wzorki. Moim zdaniem fajniej wyglądają niż te z filcu. Ale maszyny się jeszcze nie dorobiłam....
Sutasz fajnie wygląda, ma swój klimacik....

Jajeczek nie wiem ile zrobiłam, musiałabym zliczyć z fotek, ale sporo, fajnie mi się robiło więc miałam powera. Na przyszły rok z Pl przywożę sobie zapas szpilek bo można pójść z torbami

Ja nie pamiętam kiedy miałam szydełko w ręku

Kasiuleczka, literkom jeszcze wiele, wiele brakuje. Muszę zamówić coś ładnego do ozdoby tych literek. Ładnie też wyglądają literki szyte na maszynie, z materiału we wzorki. Moim zdaniem fajniej wyglądają niż te z filcu. Ale maszyny się jeszcze nie dorobiłam....
Sutasz fajnie wygląda, ma swój klimacik....
Ostatnia edycja:
AsienkaM1986
mama Zuzi
Barmanko ozdóbki super, duzo tego narobiłaś. Literki też bardzo fajne
Ewelcia ja od świat nie trzymałam szydełka w ręku, brak weny, zapału i humoru
Ewelcia ja od świat nie trzymałam szydełka w ręku, brak weny, zapału i humoru
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko ale się napracowała, szacuneczek. Piękne Ci wyszły te jajeczka i koszyczki
reklama
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Barmanko he he mnie przez chwile tez taka mysl naszla ze jednak dziewczynka bedzie, ale ty chyba mowilas ze chcesz dowiedziec sie co bedzie podczas porodu i wlasnie sobie pomyslalam ze moze dla kogos zrobilas.Mnie sie podobajá i takie i takie literki- a maszyna do szycia?zloz zamowienie u mezowskiego 

Podziel się: