reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Edziok sliczne karteczki to wszystko jest zrobione tym haftem matematycznym??
Tylko chwila karczochy sliczne

No a reszta dziewczynek co sie tak obija Ewelcia Barmanko robilyscie cos? u mnie za wiele tych ozdob swiatecznych nie powstalo bo caly tydzien poncho robilam. Dzis jeszcze kwiatek przyszyje i poleci do polandii. musze fote cyknác.
to robilam ostatnio

Załączniki

• P1100193_zmniejszacz-pl_796056.jpg
    P1100193_zmniejszacz-pl_796056.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 48
  • P1100220_zmniejszacz-pl_167172.jpg
    P1100220_zmniejszacz-pl_167172.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 50
  • P1100222_zmniejszacz-pl_409791.jpg
    P1100222_zmniejszacz-pl_409791.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
  • P1100212_zmniejszacz-pl_503955.jpg
    P1100212_zmniejszacz-pl_503955.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 47
  • P1100207_zmniejszacz-pl_429089.jpg
    P1100207_zmniejszacz-pl_429089.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
  • P1100106_zmniejszacz-pl_135329.jpg
    P1100106_zmniejszacz-pl_135329.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 47
  • P1100123_zmniejszacz-pl_74942.jpg
    P1100123_zmniejszacz-pl_74942.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 46
  • P1100127_zmniejszacz-pl_250442.jpg
    P1100127_zmniejszacz-pl_250442.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Kasiuleczka swietne robotki! Bardzo ciekawy pomysl na szkatulke, robilas dla siebie czy dla kogos? Corcia jaka skupiona na malowaniu wydmuszek:szok::tak:
Mi ten kroliczek nie wyszedl, buzie mu jakas niemrawa wyszylam:confused2: o dziwo potworzysko spodobalo sie glutkowi i wzial sobie do zabawy:-D
Ja robilam wczesniej jajeczka i koszyczki, nawet teraz jeszcze na szybko koncze jeden dla Marcela na jutro. Przez ten remont duzo fajnych rzeczy nie robilam - ani sie masa solna nie bawilam, ani serwetki zadnej nie zrobilam, w planach mialam jeszcze takiego baranka jak Ty fotke wstawilas.. Echhh trudno sie mowi - na przyszly rok bede miala co robic:cool:
Fotki wstawie jak zasiade do stacjonarnego bo tam mam zgrane fotki:tak:

Ewelcia jak cie kopne w tylek:-D:-Dto zobaczysz:-D piekne dekoracje masz wielkanocne. ja to nawet za koszulki jajowe i kurki sie nie zabralam.

Barmanko poxniej wstaie stronke na takie szkatulki tyle ze wszystko tam po wlosku jest:-D troszke rozszyfrowalam troszke pokombinowalam i wyszla taka oto szkatulka. Robilam ja dla kogos. Ale ile nerwow przez nia stracilam, bo trza bylo ja usztywnic w Pl jest tzw Luga a ja krochmal gotowalam wycinalam kartony bo nic w chacie znalexc nie moglam zeby to mialo ksztalt prostokáta.:wściekła/y:

A mnie jeszcze wczoraj wieczorem natchnelo i serwetke malá zaczelam do koszyczka dzis skonczylam zaraz podjedzie znajoma i nasz koszyczek zabierze bo my uziemione w domu.

znajoma mi ostatnio mowila ze wlasnie ta Luge kupowala u nas w Litewskim sklepie(sa tam tez i PL produkty i Rosyjskie itp)...musze tam wpasc na dniach,bo ona tez chwalila ze to dobre jest..
Szkoda ze tego sklepu nie mam blizej,a i autem jakos nie podrodze:dry:

Ten preparat sie nazywa Luga czy Pranie i płukanie - Ługa Krochmal Gold Drop 500 ml - Gold Drop ?
Sorki za linka ale na lapie nie mam Pl literek.
Ewelcia, jak cos to daj cynka Anineczce to przywiezie Ci z Pl;-)
Kasiuleczka, looo matko to sie niezle nameczylas przy tej szkatulce:szok:

Ewelcia, piekne ozdoby masz! Kurek zazdroszcze:tak:A co to takie owalne pomaranczowe z kwiatuszkiem? Z czego to?

Barmanko to chyba bedzie to z linka bo tak to sie pisze, ja tez nie mam polskich literek:wściekła/y:

aha zapomnialam jeszcze odpisac ze ocieplinka to to samo chyba co watolina moja mama krawcowa wlasnie uzywala takiego czegos ze zdjecia Didi do ocieplania kurtek i mowila na to raz tak a raz tak.

Barmanko to pomaranczowe z kawiatuszkiem to jakas gotowa dekoracja...kupilam ja w sklepie po 2 e razem a taki a'la siankiem zoltym...byly jeszcze kwiatuszki i jakies kurczaczki dwa i motylko male dwa:)ogolnie fajne...

Jak bedzie ladna pogoda i z mlodym wsio ok,to przejde sie do tego Litewskiego sklepu specjalnie po ten krochmal...albo jeszcze sprawdze w tym niedaleko mnie PL sklepie czy jest:)..
w sumie teraz mi nie potrzebny tak bardzo;-)

:-DMlody mi dzis wywalil flakon z moimi badylami i woda podplynelapod koszyczek:sorry::eek:...stoi bo stoi,nie chcialo mi sie znow krochmalic:cool2:

reklama
Do góry