reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Didi ale super! I jak ladnie kolorki dobrane. Wstazke pewnie mialas szersza niz te nasz 2,5cm coo?

Kasia, nie moge sie doczekac efektow Twego kocyka ;)

barmanka79 to strasznie mozolna praca, ponieważ kocyk będzie składał się z dwóch motywów kwiatowych (różnokolorowe zestawy) i z 98 (może więcej) kwadracików.
Motywacja jest , ale czasu brak bo trzeba mieć małą cały czas na oku- moje małe domowe tornado :-D, więc nadrabiam wieczorami jak mam jeszcze choć trochę siły na dłubaninkę.

Gastone ja kiedys robilam jednego z tej stronki. tylko tu po angielsku jest.
Little Birdie Secrets: new baby hat and bootie patterns in the shop {plus a free flower pattern}

ja to rozumiem tak . robisz 6 oczek lancuszka zamykasz w kolko oczkiem scislym.
Nastepnie robisz 3 oczka lancuszka,pozniej dwa slupki podwojnie nitka nawinieta na szydelko(to chyba sie nazywa trible crochet) i z powrotem robisz 3 oczka lancuszka i konczysz oczkiem scislym- i to jest pierwszy platek.
Drugi robisz znowu 3 oczka lancuszka i to samo jak w pierwszym platku... :-);-) daj znac czy ci sie udalo.

Moje pierwsze kroki w tej dziedzinie... 28h214l.jpg

Podusia z zolwiem przesliczna:-);-)

Karczochy swietne:)

ja narazie cos tam szydelkuje,ale chyba z 2tyg mialam przerwy,nic mi sie nie chcialo...:sorry2:

reklama
Do góry