reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Dziewczynki macie ogromne talenty,szkoda,że ja nie urodziłam się pod taką gwiazdą :-p
I mam pytanie.Mam komodę i skrzynię,którą chciałabym udekorowac,bo są popisane,z naturalnego chyba sosnowego drewna.
I może któraś z was podjęłaby się odnowienia ich,udekorowania? Chodzi mi raczej o jakieś chłopięce dekoracje,może metodą decupage?Albo jakąś inną nieznaną mi metodą?
Straszą tylko w domu,a szkoda je wyrzucac :sorry2:
Może jakieś propozycje tutaj wkleicie? Ja wrzucę zdjęcia jak wrócę ze szkoły Antka?

reklama
anineczka najlepiej i najfajniej to myślę, że wlaśnie by wyszło decoupage :-) ja sama się śmieje do męża, że jak zostanie bezrobotny to będzie mi robił skrzynki, a ja je będę ozdabiać :-) bo skrzynie na drewno zrobił super...
jeżeli chodzi o konkretniejszy plan jak tego dokonać to zależy od tego jakie to duże? bo trochę materiału na pewno by na to było potrzebne, ale można zdziałać czasami cuda :-)

noooo a co tu taka ciszaaaa tworzycie??? u mnie mala przerwa po powrocie z Polski jakos nie moge czasu znalezx na robotki.
Anineczko no decoupage by bylo idelne, tylko trza najpierw wyszukac jakies chlopiece motywy na serwetkach lub papierze do decu.
ja w necie znalazlam o takie przedmioty ozdobione chlopieco, na allegro albo w innych sklepach do decu napewno sa serwetki z samochodami.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 152
  • P1010809a.JPG
    P1010809a.JPG
    13 KB · Wyświetleń: 134
  • komoda_mala.jpg
    komoda_mala.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 128
KasIuleczka ty zaczelas szydelkowac.Dalabys rady laikowi:-)
Probuje narazie.Mam fajna ksiazke, narazie podstawy.
Jeszcze musze sie nauczyc kilku rzeczy..
A ty.Ktos cie uczyl? Ja nie potrafie rozpracowac schematow.. Znam symbole ale dalej nie potrafie..Ty robisz wedlug jakis wzorow?
Chce sie skoncentrowac glownie na czapeczkach:-)

Kasiuleczko orientujesz sie moze czy moge tu gdzies dostac szydelko i jakas welne?Mam teraz mame u siebie a ona kiedys zajmowala sie dzierganiem,wie chcialabym ja wykorzystac:-)

reklama
Do góry