reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Ewelcia , Barmanko dawajcie foty ale juz!!!:-):-D

Dzieki dziewczynki,powiem wam ze zrobienie takiego domku wcale nie jest trudne tzn pieczenie i dekorowanie pzy sklejaniu tych czesci to pikus- wiec najlepiej zatrudnic mezowskiego do sklejania co by sobie zaoszczedzic nerwow a oni sie wtedy ciesza ze postawili DOM:-D oczywiscie dzieciaczki mogá ozdabiac sobie domek po swojemu roznymi cukierami jak wpiszecie w google domek z piernika to jest mnóstwo fotek takich domkow.

reklama
mam tylko kilka,juz wisza w oknie:)krochmalone byly wczoraj wiec sa super sztywne,dzis zawisly...chce jeszcze dorobic,zebym mogla na gorze w oknie tez powiesic:)

Pierniczki wczoraj pieklam,dzis z mlodym zaczelismy dekorowac ale nie dalo rady,mlody jest nie ogarniety,zrobie to jak mlody pojdzie spac)

ja dzis zrobilam domek i co?:angry:kurde 3 razy mi sie zaczynal zawalac az w koncu sie zawalil i jak nim trzeplam to az sie polamal:no:noirmalnie nerw mnie wzial:angry::angry::angry::angry:a taki ladny by byl:baffled:moze jak mi przejdzie to zrobie od nowa ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo:laugh2:

Aga a czym sklejalas? ja na poczatku probowalam lukrem ale wszystko mi sie przewracalo, ale mnie oswiecilo i przypomnialo mi sie ze mozna go skleic karmelem z cukru, tylko ze co chwile trzeba go podgrzewac bo szybko zastyga, a jak juz skleisz jedno sciane to nie da sie rozkleic:szok:

Ewelcia sliczne gwiazdki.Ja wam powiem ze mnie szydelkowanie wciagnelo ale jakos do gwiazdek, serwetek itp mnie nie ciagnie.Ale kurcze musze sie przemoc bo chce latem zrobic czapeczki takie ala serwetkowe.
Musze jeszcze skonczyc jeden szalik i getry dla dziewczynek i teraz chce pocwiczyc rozne kwiatki, kwiatuszki itp
Na styczen bede robic pierwsze czapy na zamowienie i troche sie boje :-((

Zapomialam wczoraj napisac Ewelcia gwiazdeczki super, az mnie natchnelas i zrobilam wczoraj 3, musze a przydaloby by sie jeszcze ze 16:eek::confused2:kiedy ja to zrobie???
Wczoraj skonczylam czapke dla Olivy do czerwonego plaszczyka , teraz musze jeszcze szalik dorobic.

Gastone getry??? robisz???pochwal sie jak skonczysz.

P1090152_zmniejszacz-pl_522877.jpgP1090156_zmniejszacz-pl_372009.jpgP1090155_zmniejszacz-pl_422367.jpg

Ostatnia edycja:
Kasiek zrobilam juz jedne.Nic specjalnego, naraze metoda prob i bledow.Proste takie(komin) z pomponami:-)
Dzis zrobilam tez taki prosty "kominek" pod szyje dla dzieci:-)

Wogole jestem w szoku.Bo policzylam ile zdziergalam od kiedy zaczelam i zrobilam 19 czapek hihi( wiekszosc podwojne)
5 szaliczkow, dwa kominy, getry, majteczki,6 opasek:-d
Poszalalam hihi moze dlatego mnie reka tak boli:-D
Ostatnio zrobilam trzy malusie czapunie na noworodka, ale pokaze dopiero jak dam w prezencie coby moja kolezanka ich tu nie wyczaila:-)

Aaaaaa Kasia cudna czapunia:-)

reklama
Do góry