reklama
Alabama89
Fanka BB :)
Wydaje mi się ze po histeroskopii gdzie jest usuwana wada macicy należy odczekać ok. 3 cykli przed powrotem do starań. A ile czasu zajmie zajście później w ciąże to mocno indywidualna sprawa - jednej parze jeden cykl, innej 6, a jeszcze innej 20. Pytanie czy nie ma innych problemów.Siemano chciałabym wiedzieć ile po histeroskopii udawało wam się zajść w ciąże?Ja czekam na zabieg mam macice z przegrodą.
Aż 3 cykle trzeba odczekać masakraWydaje mi się ze po histeroskopii gdzie jest usuwana wada macicy należy odczekać ok. 3 cykli przed powrotem do starań. A ile czasu zajmie zajście później w ciąże to mocno indywidualna sprawa - jednej parze jeden cykl, innej 6, a jeszcze innej 20. Pytanie czy nie ma innych problemów.
3 cykle, co to jest w porównaniu do całego życiaAż 3 cykle trzeba odczekać masakra
asia61
Aktywna w BB
Histeroskopie miałam wykonywaną pare dni przed miesiączka, odczekałam kolejny cykl aby wszystko się zregenerowało byłam na kontroli u ginekologa który dał nam pozwolenie i miesiączki juz nie dostałam. Tak ze szybko poszło. Ale wcześniej sie nie staraliśmy
asia61
Aktywna w BB
Dodam ze dostałam luteinę na podtrzymanie poniewaz nie usunęli wszystkiego. Mogła pomócHisteroskopie miałam wykonywaną pare dni przed miesiączka, odczekałam kolejny cykl aby wszystko się zregenerowało byłam na kontroli u ginekologa który dał nam pozwolenie i miesiączki juz nie dostałam. Tak ze szybko poszło. Ale wcześniej sie nie staraliśmy
asia61
Aktywna w BB
To tego trzeba sie trzymać. Wiem ze ciężkie jest takie oczekiwanie ale dla swojego dobra i dobra dziecka warto, czas i tak zleci. ja jeszcze długo czekałam na histeroskopie a starania juz chcieliśmy rozpocząć na początku roku. Zabieg miałam w marcu. Pozytywny test w maju.
reklama
Ja odczekam dwa miesiące heheTo tego trzeba sie trzymać. Wiem ze ciężkie jest takie oczekiwanie ale dla swojego dobra i dobra dziecka warto, czas i tak zleci. ja jeszcze długo czekałam na histeroskopie a starania juz chcieliśmy rozpocząć na początku roku. Zabieg miałam w marcu. Pozytywny test w maju.