reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

hihihi

Mąż wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejsciówka do agencji towarzyskiej. Zona w placz i pyta:
- Czemu ty mi to robisz ? Dbam o dom, gotuje, sprzatam, dzieciakami sie
zajmuje... Czemu Ty chodzisz na te dziwki?
On na to:
- Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jecza,
a Ty nie.
- No a gdybym ja jeczala to nie chodzilbys do tego burdelu ?
- No wtedy nie!
No wiec wieczorem zaczyna sie gra wstepna, maz zone caluje a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - Mam juz jeczec ?
- Nie, poczekaj.
Facet schodzi do parteru, napalony juz jak nie wiem co, a ta znów:
- Mam juz jeczec ?
- NIEE, poczekaj!
Kochaja sie wreszcie, maz dochodzi i szepcze: - No teraz... jecz... jecz!
Ona: - Na zycie mi brakuje, znów za gaz podniesli, Marek ma dwoje z fizyki, Ola nie ma butów, nie wiem co mam jutro kupic na obiad...

reklama
która z Was dała się przyłapac?? ;D ;D ;D

5083.jpg

Aniulka to mi wyglada na kibelek dla pracownikow :D

Czyzbys to byla ty ::)

Napewno to jestes ty przeciez zyc bez nas nie umiesz (tak jak i my bez ciebie ;D) i nawet w przerwie na WC piszesz z nami ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

chciałabym, ale nie mam laptopa..... :(

Może i dobrze, bo pewnie wtedy taki obrazek mógłby sie zdarzyć w moim wykonaniu ;) ;D ;D

reklama
Do góry