reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

hihihi

reklama
Nie wiem, czy robicie tez zakupy w marketach, ale te informacje moga sie
>przydac. Chce was ostrzec przed tym, co mi sie przydarzylo. Padlem ofiara
>przebieglych oszustek. Zdarzylo mi sie to w TESCO, ale moglo i gdzie indziej
>i komus innemu. Oszustki dzialaja nastepujaco: Dwie ladne dziewczyny kolo 20
>przychodza do waszego samochodu, kiedy ladujecie zakupy do bagaznika.
>Zaczynaja myc szyby a piersi im doslownie wyskakuja z bluzek. Kto by nie
>popatrzyl? Jak im podziekujecie i zaproponujecie pieniadze za wykonana
>prace, odmowi± i poprosza, by ich lepiej podrzucic do nastepnego TESCO.
>Jezeli sie zgodzicie, obie usiada na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy sie
>zaczna nawzajem piescic. Nastepnie jedna z nich przechodzi na przednie
>siedzenie i zabierze sie do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz
>portfel.
>- Moj portfel zostal wlasnie tak skradziony w zeszły piatek, sobote, dwa
>razy w poniedziałek i wczoraj tez !

Miyu, no to jest drugi fan tej muzyczki. Dawid tez ja polubil, gapil sie na filmik jak zaczarowany olowek :) i podskakiwal z radosci gdy muzyczka byla najfajniejsza tzn. miala najfajniejsze rytmy :)

reklama
Do góry