reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

reklama
a kupujecie dzieciom prezenty wielkanocne, czy tylko drobne prezenciki?
a w ogóle to któras zna zwyczaj z szukaniem prezentów w ogrodzie:-), chociaz w mieście to raczej trudno biegac po parku:-D:-D:-D

moja mama mieszkala w domku i wlasnie babcia zawsze chowala im prezenty w ogrodzie i dzieciaki szukaly z samego rana :tak:
u mnie w domu bylo tak, ze robilismy "gniazdka" i tam chowane byly prezenty :-)

kurde, wlasnie mi przypomnialas, ze te swieta sa juz w marcu i ze znowu jakas okazja do dawania prezentow, a mi sie pomyslu juz dawno wyczerpaly :-D
podejrzewam, ze jesli juz to jakis drobiazg chyba kupimy :-)

a tak w ogole to wszystkie robicie prezenty dzieciom na pierwsze urodziny?
bo np. mam znajoma, ktora powiedziala, ze nie robi, bo dziecko od gosci i tak dostanie mnostwo prezentow, a imprezka jest kosztowna...
jak jest u was?

no własnie nie wiem, jak z prezentem urodzinowym:confused:,
nasze wypadają tydzień po wielkanocy i wtedy je tez wyprawiamy:tak:, na pewno Piotrus dostanie prezenty od zajączka i na urodzinki:-), a imprezka będzie nas na prawdę kosztować:-p, także jak mamy kupić byle co:zawstydzona/y:, ale na prawde jeszcze nie wiem:sorry2:

w mojej rodzinie na wielkanoc dawalo sie jakies drobiazgi, typu slodycze, czy jakis naprawde malutki gadzet, bez szalenstw...mysle, ze my to podtrzymamy :-)

Dziewczyny, czy widziałyście może rowerek X-Landera? Co o nim myślicie..?
My dzis byliśmy rozejrzeć sie za prezentami żeby kupić coś od dziadków i ciotki (bo wolimy sami coś wybrać) i wpadł nam w oko własnie taki rowerek. Właściwie to myśleliśmy o takiej nakładce do fotelika samochodowego, żeby się mu nie nudziło w czasie jeżdżenia samochodem ale te nakładki to jakieś takie "dziecinne" , tzn. mam wrażenie, że dla mniejszych dzieci. Dlatego chyba rowerek byłby fajnieszy i posłużył dłużej.

Zabawki - X-Lander Rowerek

reklama
Do góry