reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Agutek juz znalazłam, faktycznie niemal identyczny (pewnie z tej samej chinskiej fabryki) ale tańszy!! Musiałabym go na żywca zobaczyć bo po co przepłacać skoro będzie taki sam...
S
szalona mama
Gość
Dziewczyny a hauck i x-lander to nie ten sam koncern przypadkiem? Nie wiem, może się mylę ale tak mi się zdaje.
Co do "zajączka" to u nas nie ma zwyczaju dawania prezentów na te święta.
Blueberry - jeśli chodzi o warsztat to mamy od dość dawna i jest ok ale Szymek znalazł i dla młotka i dla pozostałych funkcji zupełnie inne zastosowania. Najfajniejsze jest ciągnięcie za "taśmę"
Co do "zajączka" to u nas nie ma zwyczaju dawania prezentów na te święta.
Blueberry - jeśli chodzi o warsztat to mamy od dość dawna i jest ok ale Szymek znalazł i dla młotka i dla pozostałych funkcji zupełnie inne zastosowania. Najfajniejsze jest ciągnięcie za "taśmę"
M
miloku
Gość
agutek my tez nie kupilismy nic mlodemy, wplacilismy mu troszke kaski na konto.prezentow ma dosc , caly domek zawalony
na zajaczka u nas daje sie tylko slodycze tzn jajo i jajo dostanei tak jak inne dzieci
a foteczki wrzuce tylko musze zgarac z aparatu
na zajaczka u nas daje sie tylko slodycze tzn jajo i jajo dostanei tak jak inne dzieci
a foteczki wrzuce tylko musze zgarac z aparatu
debiutantka
Marcówka 2007
Dziewczyny a hauck i x-lander to nie ten sam koncern przypadkiem? Nie wiem, może się mylę ale tak mi się zdaje.
Fredzik, nie wiem czy to ten sam koncern ale dziwne jest to, że Hauck jest niemiecki i tańszy niż X-Lander... (w przypadku rowerka). Ale widocznie tak bywa
Agutek dzieki wielkie za tego haucka :-), znalazłam jeszcze ofertę z darmowa wysyłką (tylko muszę potwierdzić, że mają nie-różowe rowerki) i wtedy zamówię! Może nawet do urodzin dojdzie :-)
A
Agutek
Gość
:-) :-) :-)
my z rowerkiem chyba jeszcze poczekamy :-)
no chyba, ze ktos go corci sprezentuje, ale nie sadze ;-)
my z rowerkiem chyba jeszcze poczekamy :-)
no chyba, ze ktos go corci sprezentuje, ale nie sadze ;-)
S
szalona mama
Gość
http://www.allegro.pl/item305775917_8w1_rowerek_jezdzik_pchacz_dzwiek_i_od_4m_ca.html
taki rowerek znalazłam z podestem jak dziecko nie chce pedałować (to o czym roksi mówi, moim zdaniem wazne jest). My jeszcze z rowerkiem poczekamy.
taki rowerek znalazłam z podestem jak dziecko nie chce pedałować (to o czym roksi mówi, moim zdaniem wazne jest). My jeszcze z rowerkiem poczekamy.
debiutantka
Marcówka 2007
Debiutantko zwróc uwagę że ten rowerek nie ma podestu na stopy w przypadku gdy dziecko nie chce pedałować bardzo chciałam kupić córci ten rowerek ale niestety zrezygnowałam ze względu na podeścik:-(
Kurcze, no racja... a juz się napaliłam na tego haucka..
Ale może mu póki co będą "zwisać" nogi jak mu się nie będzie chciało pedałować ... hmm... Do pedałów chyba i tak jeszcze dobrze nie sięgnie.
No i znów mam dylemat... W razie czego tata albo dziadek mu wykombinuje jakaś podpórkę z drewna... Sama już nie wiem....
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
debiutantaka - mi się wydaje, że ten podest jest ważny, bo nasze dzieci jeszcze długo nie będą pedałowały
agutek - my kupiliśmy Zosi na roczek układankę MULE i dam jej jedną z tych bajeczek co ostatnio pisałam, nie wydaje mi się to jednak konieczne...faktyznie dzieci dostaną dużo zabawek a impreza kosztuje więc nie ma co przesadzać;-)
u nas imprezka dla dziadków w sobote a dla znajomych w niedzielę - nie mamy zmywarki
agutek - my kupiliśmy Zosi na roczek układankę MULE i dam jej jedną z tych bajeczek co ostatnio pisałam, nie wydaje mi się to jednak konieczne...faktyznie dzieci dostaną dużo zabawek a impreza kosztuje więc nie ma co przesadzać;-)
u nas imprezka dla dziadków w sobote a dla znajomych w niedzielę - nie mamy zmywarki
Podziel się: