reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

reklama
Agutek juz znalazłam, faktycznie niemal identyczny (pewnie z tej samej chinskiej fabryki) ale tańszy!! Musiałabym go na żywca zobaczyć bo po co przepłacać skoro będzie taki sam...

Dziewczyny a hauck i x-lander to nie ten sam koncern przypadkiem? Nie wiem, może się mylę ale tak mi się zdaje.

Co do "zajączka" to u nas nie ma zwyczaju dawania prezentów na te święta.

Blueberry - jeśli chodzi o warsztat to mamy od dość dawna i jest ok ale Szymek znalazł i dla młotka i dla pozostałych funkcji zupełnie inne zastosowania:-D. Najfajniejsze jest ciągnięcie za "taśmę" :tak:

agutek my tez nie kupilismy nic mlodemy, wplacilismy mu troszke kaski na konto.prezentow ma dosc , caly domek zawalony:)
na zajaczka u nas daje sie tylko slodycze tzn jajo i jajo dostanei tak jak inne dzieci :)
a foteczki wrzuce tylko musze zgarac z aparatu:)

Dziewczyny a hauck i x-lander to nie ten sam koncern przypadkiem? Nie wiem, może się mylę ale tak mi się zdaje.

Fredzik, nie wiem czy to ten sam koncern ale dziwne jest to, że Hauck jest niemiecki i tańszy niż X-Lander... (w przypadku rowerka). Ale widocznie tak bywa :tak:

Agutek dzieki wielkie za tego haucka :-), znalazłam jeszcze ofertę z darmowa wysyłką (tylko muszę potwierdzić, że mają nie-różowe rowerki) i wtedy zamówię! Może nawet do urodzin dojdzie :-)

:-) :-) :-)

my z rowerkiem chyba jeszcze poczekamy :-)
no chyba, ze ktos go corci sprezentuje, ale nie sadze ;-)

Debiutantko zwróc uwagę że ten rowerek nie ma podestu na stopy w przypadku gdy dziecko nie chce pedałować:no: bardzo chciałam kupić córci ten rowerek ale niestety zrezygnowałam ze względu na podeścik:-(

http://www.allegro.pl/item305775917_8w1_rowerek_jezdzik_pchacz_dzwiek_i_od_4m_ca.html
taki rowerek znalazłam z podestem jak dziecko nie chce pedałować (to o czym roksi mówi, moim zdaniem wazne jest). My jeszcze z rowerkiem poczekamy.

Debiutantko zwróc uwagę że ten rowerek nie ma podestu na stopy w przypadku gdy dziecko nie chce pedałować:no: bardzo chciałam kupić córci ten rowerek ale niestety zrezygnowałam ze względu na podeścik:-(

Kurcze, no racja... a juz się napaliłam na tego haucka..

Ale może mu póki co będą "zwisać" nogi jak mu się nie będzie chciało pedałować ... hmm... Do pedałów chyba i tak jeszcze dobrze nie sięgnie.
No i znów mam dylemat... W razie czego tata albo dziadek mu wykombinuje jakaś podpórkę z drewna... Sama już nie wiem....:baffled:

reklama
debiutantaka - mi się wydaje, że ten podest jest ważny, bo nasze dzieci jeszcze długo nie będą pedałowały

agutek - my kupiliśmy Zosi na roczek układankę MULE i dam jej jedną z tych bajeczek co ostatnio pisałam, nie wydaje mi się to jednak konieczne...faktyznie dzieci dostaną dużo zabawek a impreza kosztuje więc nie ma co przesadzać;-)
u nas imprezka dla dziadków w sobote a dla znajomych w niedzielę - nie mamy zmywarki:baffled::baffled::baffled:

Do góry