reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hand-made grudniowych mam:)

reklama
Dagne, królisia przepiękna!!!! :tak: Gdybyś chciała, mam jeszcze kilka wykrojów do innych tildowych pluszanek ;-)

Swego czasu też uszyłam ręcznie dla Gabi tildowego Królika Tuptusia ;-)

376631_437603256260528_1196026364_n.jpg564018_437604516260402_666522844_n.jpg

Sergi nie no wymiękam ;) chyba i ja coś udziergam!!!!Fajne to!!I na całe życie, bo takich zabawek się nie wyrzuca-O NIE!!!

żabciu moj syn uwielbia zielony kolor.. od tyg. sypał tekstem a mi a mi zieloną czapę kiedy zlobisz??? no i musiałam wybor prosty.. żabka lub smok:) no i mamy teraz pięknego jednozebnego smoczka:) ooo a taka jest w posiadaniu M&M od Maxwell misiu brąz.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Net-ka na jednego mam nici jakby co:) ale na dwa mi nie starczy... a wstyd przyznac ale jeszcze nei zrobiłam tych czap:) ale do konca listopada tak jak pisałam powinnam się wyrobić:) wiec jak ma byc dinus to daj znac.

Do góry