reklama
kota-behemota
Q & H team
Sergi, piękniy komplecik, super kolorki Gabi prezentuje się obłednie
dorotar110
Fanka BB :)
SERGII kamizelka cudna, czapa zresztą też.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Pokłony przed kolejną zdolną mamusią, Sergi, śliczne!!!
inka85
Mamusia Aleksego
Zdolna Mama z Ciebie :-)
a minkę Gabi wręcz uwielbiam :-) takie pyzy słodkie :-)
a minkę Gabi wręcz uwielbiam :-) takie pyzy słodkie :-)
Sergi zdolniocha jesteś ! Kamizelka wow ! Przypomina mi miniaturke tej co moja babcia zrobiła kiedyś dla siebie, tylko bez kwiatuszka. Niestety nie odziedziczyłam jej talentu a szkoda bo moja mama - tak i mogło pójść dalej :-(
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
sergi swietna ta kamizelka a 2 zdjecie gabi poprostu sliczne
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Dzięki wielkie, Dziewczyny Przyznam, że sama z siebie jestem dumna, bo do tej pory robiłam tylko czapki i czapki, a tutaj pierwszy raz coś "konkretniejszego" wyszło spod moich rąk ;-) Zabieram się dzisiaj za kolejny projekt ;-)
Kupinosia jeszcze nic straconego, Kochana! Odrobina samozaparcia i praktyki, bo szydełkowanie nie jest trudne Wystarczy, że ktoś pokaże Ci podstawy, a resztę załapiesz w trakcie. U mnie właśnie tak było, totalnych podstaw nauczyła mnie prababcia, ale rozwijam to już sama dopiero teraz, po tylu latach! Nawet nazewnictwa nie miałam opanowanego, potrafiłam zrobić półsłupki, słupki i słupki nawijane, ale za cholerę nie wiedziałam, który to który ;-)
Kupinosia jeszcze nic straconego, Kochana! Odrobina samozaparcia i praktyki, bo szydełkowanie nie jest trudne Wystarczy, że ktoś pokaże Ci podstawy, a resztę załapiesz w trakcie. U mnie właśnie tak było, totalnych podstaw nauczyła mnie prababcia, ale rozwijam to już sama dopiero teraz, po tylu latach! Nawet nazewnictwa nie miałam opanowanego, potrafiłam zrobić półsłupki, słupki i słupki nawijane, ale za cholerę nie wiedziałam, który to który ;-)
reklama
Sergi - jeszcze kiedyś spróbuję ! Pamiętam że moja mama robiła mi piękne swetry aż mnie nauczycielki w podstawówce zaczepiały i podziwiały a to jeszcze wiesz, czasy komuny były. Ojca to wkurzało jak siedziała przed telewizorem i "dziubała" Ja próbowałam to tylko przekładałam z jednego druta na drugie albo gubiłam oczka Szydełkiem też robiła.
Pamiętasz również traume ze szkoły jak na ZPT szyliśmy fartuszki. Babka spruła mój bo jej nie pasił. Potem cały weekend siedziałam, szyłam i płakałam nad tym dziadostwem
Pamiętasz również traume ze szkoły jak na ZPT szyliśmy fartuszki. Babka spruła mój bo jej nie pasił. Potem cały weekend siedziałam, szyłam i płakałam nad tym dziadostwem
Podziel się: