reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hand-made grudniowych mam:)

reklama
Sergi zdolniocha jesteś ! Kamizelka wow ! Przypomina mi miniaturke tej co moja babcia zrobiła kiedyś dla siebie, tylko bez kwiatuszka. Niestety nie odziedziczyłam jej talentu a szkoda bo moja mama - tak i mogło pójść dalej :-(

Dzięki wielkie, Dziewczyny :zawstydzona/y: Przyznam, że sama z siebie jestem dumna, bo do tej pory robiłam tylko czapki i czapki, a tutaj pierwszy raz coś "konkretniejszego" wyszło spod moich rąk ;-) Zabieram się dzisiaj za kolejny projekt ;-)

Kupinosia jeszcze nic straconego, Kochana! :tak: Odrobina samozaparcia i praktyki, bo szydełkowanie nie jest trudne :no: Wystarczy, że ktoś pokaże Ci podstawy, a resztę załapiesz w trakcie. U mnie właśnie tak było, totalnych podstaw nauczyła mnie prababcia, ale rozwijam to już sama dopiero teraz, po tylu latach! Nawet nazewnictwa nie miałam opanowanego, potrafiłam zrobić półsłupki, słupki i słupki nawijane, ale za cholerę nie wiedziałam, który to który ;-)

reklama
Sergi - jeszcze kiedyś spróbuję ! Pamiętam że moja mama robiła mi piękne swetry aż mnie nauczycielki w podstawówce zaczepiały i podziwiały a to jeszcze wiesz, czasy komuny były. Ojca to wkurzało jak siedziała przed telewizorem i "dziubała" Ja próbowałam to tylko przekładałam z jednego druta na drugie albo gubiłam oczka :-D Szydełkiem też robiła.

Pamiętasz również traume ze szkoły jak na ZPT szyliśmy fartuszki. Babka spruła mój bo jej nie pasił. Potem cały weekend siedziałam, szyłam i płakałam nad tym dziadostwem

Do góry