reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hand-made grudniowych mam:)

AnetaW żeby nie zaśmiecać głównego wrzucam fotki tutaj,
niestety bombki cekinowe wychodzą bardzo drogo nawet się tego nie spodziewałam.
ale że juz kupiłam cekiny, szpilki i bombki muszę to dokończyć.
jak widzisz przy pierwszej stwierdziłam że szkoda mi cekinów i połowę udekorowałam brokatem.

IMG_0823.jpgIMG_0820.jpgIMG_0821.jpgIMG_0822.jpg

ta druga jest zdecydowanie mniejsza ale i tak idzie sporo materiału i boję się, że tych cekinów mi zabraknie.
IMG_0825.jpgIMG_0826.jpgIMG_0824.jpg

taniej powinno wyjść kupienie taśmy cekinowej- u mnie ok 2zł/m i przyklejenie pistoletem z klejem na gorąco.

reklama
Inka - super wyglądają! Myślę jednak że tasiemka i szpilki w plastikowa głowką wyjdą mnie taniej ;) Te kule mam wielkie 12 cm średnicy wiec z cekinami może machne dla siebie tylko :-)

maleństwo drogo jak drogo, jest to tak czasochłonne ze szok, a do tego palce bolą od wbijania szpilek, masakra!!!! mam takie 2 szt., zrobiłam 2 lata temu i wstązkowych całą kupę. A cekinów faktycznie idzie sporo do tego mnóstwo szpilek.
Inka... hm.. w sumie faktycznie mozna by bylo tak zrobic z tą tasma tylko moze juz nie byc tak pięknie dopasowane do bąbki. A te co zrobiłas są bardzoooo ładne:) jak zwykle pięknie.

Inka cudowne ;) Ja pierdziu! Tyle serca w to włożyłaś-Ty wiesz, ze to dobry prezent dla kogoś na mikołaja-jak będzie wieszał taką bombkę, to będzie myślał, że to od Ciebie, że Ty sama to zrobiłaś, co Święta-taki sentyment...Kocham takie rzeczy dostawać!

Net-ka ja własnie w zeszłym roku podarowałam mojej dobrej kumpeli taką wstązkową:) była zachwycona tym że sama ją zrobiłam itp itd:)

reklama
Do góry