reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Mam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
I drugie pytanie. Stosujecie BLW? Jak przemycacie mięso?

reklama
Mam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
Olek nie zapowiada się żeby szybko chodził więc kupiłam takie za radą dziewczyn
Co do blw nie pomoge bo u nas idzie jak krew z nosa jedzenie.
Screenshot_20191006-162950.jpeg

W wozku nie, ubieram drugie grube skarpety i jak trzeba to kocykiem przykrywam albo teraz jak było tak zimno to osłona na wózek, ale mam w torebce takie buciki z elastyczna podeszwa i czasami wyjme mała i stawiam ja koło ławki zeby sobie pochodziła [emoji846] wtedy tylko ubieram.
Blw stosuje, robie pulpeciki na parze z miesa mielonego, albo miesko z zupy na kawałeczki szarpie.

Nie ubieram butów na razie. Cieplejsze skarpetki i ew kocyk na razie wystarczają.
Moja na blw, nic nie przemycam, bo ona na szczęście wszystko je. [emoji6]

Mam kolejne pytanie. Czym myjecie mleczaki swoich pociech? Szczoteczkę na palec mam i do tej pory stosowaliśmy tylko wodę. Próbowałyście past? Coś polecacie? Jak to praktycznie ogarnąć, żeby dziecko nie zjadało pasty? Może macie w temacie większe doświadczenie. U nas już 6 zębów, o taki (prawie) uśmiech :D

Mam kolejne pytanie. Czym myjecie mleczaki swoich pociech? Szczoteczkę na palec mam i do tej pory stosowaliśmy tylko wodę. Próbowałyście past? Coś polecacie? Jak to praktycznie ogarnąć, żeby dziecko nie zjadało pasty? Może macie w temacie większe doświadczenie. U nas już 6 zębów, o taki (prawie) uśmiech :D
Normalnie szczoteczka dla dzieci Jordan chyba i pasta elmex od pierwszego ząbka w rosmanie sobie zobacz :) myjemy 2 razy dziennie

reklama
Do góry