reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Olek nie zapowiada się żeby szybko chodził więc kupiłam takie za radą dziewczynMam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
I drugie pytanie. Stosujecie BLW? Jak przemycacie mięso?
Co do blw nie pomoge bo u nas idzie jak krew z nosa jedzenie.
reqiem
W wozku nie, ubieram drugie grube skarpety i jak trzeba to kocykiem przykrywam albo teraz jak było tak zimno to osłona na wózek, ale mam w torebce takie buciki z elastyczna podeszwa i czasami wyjme mała i stawiam ja koło ławki zeby sobie pochodziła [emoji846] wtedy tylko ubieram.
Blw stosuje, robie pulpeciki na parze z miesa mielonego, albo miesko z zupy na kawałeczki szarpie.
Blw stosuje, robie pulpeciki na parze z miesa mielonego, albo miesko z zupy na kawałeczki szarpie.
Mam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
paulenka91
Oczywiście to na zimniejsze dni, teraz ma takie a La papucie skarpetki plus koc.Olek nie zapowiada się żeby szybko chodził więc kupiłam takie za radą dziewczyn
Co do blw nie pomoge bo u nas idzie jak krew z nosa jedzenie.Zobacz załącznik 1031216
Kokoszka356
Jak dziecko nie chodzi to bez sensu takie typowe butki zakładać bo to nie wygodne [emoji6]Mam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
Nie ubieram butów na razie. Cieplejsze skarpetki i ew kocyk na razie wystarczają.Mam pytanie, ubieracie swoim dzieciom buty na spacer? My do tej pory nie zakładaliśmy, tylko ciepłe skarpetki, ale ciotki mnie atakują i już zgłupiałam...
Moja na blw, nic nie przemycam, bo ona na szczęście wszystko je. [emoji6]
Mam kolejne pytanie. Czym myjecie mleczaki swoich pociech? Szczoteczkę na palec mam i do tej pory stosowaliśmy tylko wodę. Próbowałyście past? Coś polecacie? Jak to praktycznie ogarnąć, żeby dziecko nie zjadało pasty? Może macie w temacie większe doświadczenie. U nas już 6 zębów, o taki (prawie) uśmiech
Olusiaczek19
Normalnie szczoteczka dla dzieci Jordan chyba i pasta elmex od pierwszego ząbka w rosmanie sobie zobacz myjemy 2 razy dziennieMam kolejne pytanie. Czym myjecie mleczaki swoich pociech? Szczoteczkę na palec mam i do tej pory stosowaliśmy tylko wodę. Próbowałyście past? Coś polecacie? Jak to praktycznie ogarnąć, żeby dziecko nie zjadało pasty? Może macie w temacie większe doświadczenie. U nas już 6 zębów, o taki (prawie) uśmiech
reklama