Ja też chętnie przystąpiłabym do zamkniętego [emoji4]Hej dziewczyny któreś chętne na zamknięty wątek jeszcze?tam bardzo dużo skrobiemy a tu w sumie cisza. Podejrzewam że to może być ostatni nabór bo coraz mniej osób nowych[emoji6]
Czekamy na zgłoszenia jutro do końca dnia[emoji6]i potem @reqiem wyśle listę.
reklama
magda.lena91
Fanka BB :)
Niby tak, chociaż dziś usłyszałam, że mam dziecka samodzielności uczyć i ono w wieku niespełna 2 lat powinno samo pic z kubka zwykłego. No a ja nie nauczyłam. W naszym żłobku jest 30 dzieci. Mój synek nie chce jeszcze mówić i on nie potrafi powiedzieć, że chce mu się pić. A tak trzeba o picie prosić. Mam nadzieję, że szybko załapie i się nauczy. Na razie jestem przerażona.Spokojnie, w zlobku Panie karmia i zmieniaja pieluchy. Od dziecka zlobkowego nie wymaga sie samodzielnosci :-)
Spokojnie będzie dobrze, dzieci najszybciej uczą się od rówieśników sama zobaczysz jak się synek zmieni po miesiącu czasuNiby tak, chociaż dziś usłyszałam, że mam dziecka samodzielności uczyć i ono w wieku niespełna 2 lat powinno samo pic z kubka zwykłego. No a ja nie nauczyłam. W naszym żłobku jest 30 dzieci. Mój synek nie chce jeszcze mówić i on nie potrafi powiedzieć, że chce mu się pić. A tak trzeba o picie prosić. Mam nadzieję, że szybko załapie i się nauczy. Na razie jestem przerażona.
magda.lena91
Ja wiem, tzn mam nadzieję. Chyba zbyt opiekuńcza jestem i dlatego się tak stresuje [emoji846]Spokojnie będzie dobrze, dzieci najszybciej uczą się od rówieśników [emoji5]sama zobaczysz jak się synek zmieni po miesiącu czasu
Dariana
My w końcu p połówkowym [emoji5] wszystko dobrze a córcia zachwycona dzidzia w brzuszku już potwierdzone że będzie druga córcia
Gratuluję córci [emoji175]
magda.lena91
Dziewczyny, potrzebuję porady. Wiem, że znów nie na temat ale mam dylemat. Mój syn za 2 tyg będzie miał 2 latka. W żłobku trafił do grupy najstarszej od 2 do 3 lat. Większośc jednak jest w okolicach 2,5 roku. Większość mówi już ładnie a mój syn prawie nic, tylko ja go rozumiem [emoji16], spora część dzieci jest odpieluchowana i dużo bardziej samodzielna. Widać, że chodzą do żłobka nie od dziś. Zostawić go w tej grupie? Że tak powiem rzucić na głęboką wodę. Czy przepisać do młodszej? Młodsza grupa jest od 1,5 roku do 2 lat. Kilkoro dzieci jest w wieku Franka. Ale to są mniej samodzielne dzieci. Uczą się dopiero wszystkiego. Franek jest pomiędzy tymi grupami i nie wiem czy lepiej rzucić go na głęboką wodę czy stopniowo niech się uczy. Z góry dziękuję za pomoc [emoji846]
Karolka2604
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]My w końcu p połówkowym [emoji5] wszystko dobrze a córcia zachwycona dzidzia w brzuszku już potwierdzone że będzie druga córcia
reklama
Karolka2604
Daj mu szansę i nie przepisuj go będzie obserwował dzieci i uczył się od nich zobaczysz [emoji6] będzie chciał ich naśladować i przy tym będzie się uczył [emoji6] tak mi się wydaje [emoji4]Dziewczyny, potrzebuję porady. Wiem, że znów nie na temat ale mam dylemat. Mój syn za 2 tyg będzie miał 2 latka. W żłobku trafił do grupy najstarszej od 2 do 3 lat. Większośc jednak jest w okolicach 2,5 roku. Większość mówi już ładnie a mój syn prawie nic, tylko ja go rozumiem [emoji16], spora część dzieci jest odpieluchowana i dużo bardziej samodzielna. Widać, że chodzą do żłobka nie od dziś. Zostawić go w tej grupie? Że tak powiem rzucić na głęboką wodę. Czy przepisać do młodszej? Młodsza grupa jest od 1,5 roku do 2 lat. Kilkoro dzieci jest w wieku Franka. Ale to są mniej samodzielne dzieci. Uczą się dopiero wszystkiego. Franek jest pomiędzy tymi grupami i nie wiem czy lepiej rzucić go na głęboką wodę czy stopniowo niech się uczy. Z góry dziękuję za pomoc [emoji846]