reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Witam wszystkie ciężarne :) Podczytuje Was tu od dłuższego czasu aż w końcu postanowiłam dołączyć do grona styczniowych mam. To mój pierwszy post na jakimkolwiek forum.
Jestem Magda, lat 24, termin porodu na 9 stycznia, pierwsza ciąża.
Chętnie również dołącze do wątku zamkniętego.
Pozdrawiam

Hej dziewczyny któreś chętne na zamknięty wątek jeszcze?tam bardzo dużo skrobiemy a tu w sumie cisza. Podejrzewam że to może być ostatni nabór bo coraz mniej osób nowych[emoji6]
Czekamy na zgłoszenia jutro do końca dnia[emoji6]i potem @reqiem wyśle listę.
Ok to może ja poproszę, ale tego wątku nie będę już często śledzić (nie nadrobię wszystkiego, bo jestem tez na lutym). I jeszcze mi ta apka dubluje powiadomienia.:/

Hej dziewczyny któreś chętne na zamknięty wątek jeszcze?tam bardzo dużo skrobiemy a tu w sumie cisza. Podejrzewam że to może być ostatni nabór bo coraz mniej osób nowych[emoji6]
Czekamy na zgłoszenia jutro do końca dnia[emoji6]i potem @reqiem wyśle listę.
Ja jestem chętna na zamknięty bo mam pewną sprawę i nie mogę pisać na otwartym [emoji6] wiec jak będzie możliwość to ja chętnie [emoji4]

reklama
My też dziś pierwszy dzień w żłobku i jestem przerażona. Syn bawił się super, ale on jeszcze sam nie bardzo chce jeść. Nie pije z kubeczka zwykłego ani nie robi do nocnika. Boje się co to będzie [emoji12]
Spokojnie, w zlobku Panie karmia i zmieniaja pieluchy. Od dziecka zlobkowego nie wymaga sie samodzielnosci :-)

Do góry