Surowych nie wolnoRyb nie mozna jesc?
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Pewnie ryb surowych[emoji6]Ryb nie mozna jesc?
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
A robilyscie sobie badania prenatalne? W ktorym tygodniu?. Jestem tu nowa dlatego wypytuje
Surowych U mamyginekolog było jeszcze o zsiadłym mleku, że lepiej unikać.Ryb nie mozna jesc?
Ja pleśniowe jem, w Polsce większość jest z mleka pasteryzowanego.
Robiłam że względu na wiek i cukrzycę typu 1. Pierwsze miałam w 13+3 a kolejne mam 25 września (nie liczyłam który to tydzień dokładnie ale coś ok 22)A robilyscie sobie badania prenatalne? W ktorym tygodniu?. Jestem tu nowa dlatego wypytuje
Dariana
To i ja się witam po długiej przerwie. Bardzo źle się czułam przez ostatnie tygodnie, totalny brak siły i dużo stresu którego nie chciałam Wam przekazywać. Ale myśle ze już teraz postaram się byc aktywna i pomocna. Przyszły dzisiaj moje wyniki Nifty dziecko zdrowe bez wad genetycznych i będzie dziewczynka
Gratuluję [emoji173] cudowne wieści :-)
Tasza
Ja miałam 0,58 z lekami. To po części też kwestia duphastonu, teraz będę pewnie miała jeszcze niższe bo dawka hormonów poszław górę .A tsh mam 0.66 [emoji50] az takie za male mam wrazenie, ale mowil ze ok
paulenka91
Właśnie też mam niskie a dziś to już 104/68 ale glowa nie boli.No ja na mala rozpuszczalna tez sobie pozwalam jak mam niskie cisnienie np to troche mi podnosi i glowa nie boli a fast foody jakos nie smakuja mi ani chipsy tak jak uwielbialam tak jakos teraz ble ble hehehe
Tasza
Norma w ciąży obija się prawie o 0 nie pamiętam dokładnie . Zależy też jakie jest ft3 i ft4.Nie do końca bo za małe tsh oznacza nadczynność tarczycy i jest niebezpieczne zarówno dla dziecka jak i matki. Są widełki w których trzeba się mieścić
reklama
Nawet poza ciąża chyba jest 0.4 jako minimum. A dziś u lekarza była dziewczyna z tsh 70 (pierwszy trymestr)i że względu na tej dostała skierowanie na badania prenatalne. Chyba w ogóle nie była świadoma jakie może nieść konsekwencje taka niedoczynność tarczycy w dodatku I trymestrze. Była przekonana, że każda dziewczyna z niedoczynności dostaje takie skierowanieNorma w ciąży obija się prawie o 0 nie pamiętam dokładnie . Zależy też jakie jest ft3 i ft4.