Ja mam zupełnie tak samo jak Ty, tylko spać się chce i ten brzuch od czasu do czasu boliSuper, że wszystko w porządku tylko juz sie nie przemeczaj więcej
Dziewczyny wy tak wszystkie piszecie o tych mdlosciach, dolegliwosciach, a u mnie nic, cisza. Jem wszystko normalnie, zapachy mnie nie drażnią, jedynie czuje sie troche ociezala i ospala, a tak to nic. Nawet piersi bez zmian. Czekam na tą betę jak na zbawienie...
@Stelka38 jak u Ciebie? Plemienia przeszły?
reklama
Stelka38
Fanka BB :)
Dziękuję, rano jeszcze troszkę było. Staram się czymś zająć i nie myśleć. W czwartek na USG mam nadzieję, że się sprawa wyjaśni :-)Super, że wszystko w porządku tylko juz sie nie przemeczaj więcej
Dziewczyny wy tak wszystkie piszecie o tych mdlosciach, dolegliwosciach, a u mnie nic, cisza. Jem wszystko normalnie, zapachy mnie nie drażnią, jedynie czuje sie troche ociezala i ospala, a tak to nic. Nawet piersi bez zmian. Czekam na tą betę jak na zbawienie...
@Stelka38 jak u Ciebie? Plemienia przeszły?
Artemida90
Dziewczyny zjadła tosty z jajkiem i mnie mdli bleeee masakra a taka miałam ochotę na nie [emoji17]
tygryskowa
Cześć dziewczyny! Jestem po badaniu. Z dzidziusiem wszystko dobrze. Wychodzimy dzisiaj do domu
Super, że wszystko ok
U mnie mdłości dalej występują, ból piersi raz większy raz mniejszy. Odrzuciło mnie od kawy, za to jem teraz wszystko co kwaśne, kapustę kiszoną, ogórki kiszone, masakra
MojrAnka
Dokładnie, wcześnie nawet na objawy, jeszcze mogą się pojawić U mnie już 8 tydzień. Z drugiej strony każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na Aliena w środku@Moni2791 a w którym dokładnie tygodniu jestes? U mnie wg kalkulatora 4tc+4d
W sumie jest jeszcze wczesnie jak tak teraz myślę
5t2d@Moni2791 a w którym dokładnie tygodniu jestes? U mnie wg kalkulatora 4tc+4d
W sumie jest jeszcze wczesnie jak tak teraz myślę
reqiem
Kiedy mialas piwrwszy dzien cyklu?
reklama
14.04Kiedy mialas piwrwszy dzien cyklu?