reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

U mnie jest trochę inaczej. Wszyscy już dłuuugo za mną chodzili i pytali kiedy w końcu będę w ciąży, więc spodziewam się sporo radości i słów "no nareszcie!" :-D kilka osób najbliższych już wie i taka właśnie reakcja była

Oj tak! To u mnie też były takie pytania. Kiedy drugie? Ale myślę, że w sumie rodzina się już z tym pogodziła i będą mocno zdziwieni..

reklama
Myślę że ciąża po 30 jest czymś normalnym kupę babek w moim otoczeniu jest w ciąży czy było.to już nie te czasy że pierwsza ciąża musialabyc w wieku 19 lat jak za czasów naszych rodziców. Ale wtedy mialam regularny okres i myślę że łatwiej bym zaszła w ciążę.

Dużo nas po 30.... choć jak patrzę na swoje otoczenie to wiem, że wszyscy się zdziwią moją ciążą. Kurde sama jestem zdziwiona...
U mnie wszyscy będą w szoku na pewno. W zasadzie sama gdyby ktoś mi 2 lata temu powiedział o ciąży u mnie to bym pomyślała, że oszalał. Juz po 2 dziecku uznaliśmy z mężem, że wystarczy. A potem po kilku latach nam się odmieniło ;)

Myślę że ciąża po 30 jest czymś normalnym kupę babek w moim otoczeniu jest w ciąży czy było.to już nie te czasy że pierwsza ciąża musialabyc w wieku 19 lat jak za czasów naszych rodziców. Ale wtedy mialam regularny okres i myślę że łatwiej bym zaszła w ciążę.
ja tez myślałam, że będę miała problem z zajściem w ciążę ( podobno płodność po 35rż spada) a u dało się w 4 cyklu więc nawet szybciej niż z poprzednią ciążą

Kokoszka, u mnie pomaga jedzenie małymi porcjami oraz regularne wyproznianiez czym niestety teraz mam problem mimo że odzywam się w miarę zdrowo

Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam a będzie zaskoczenie bo to trzecie dziecko i wszyscy myśleli że na dwójce skonczymy.

Dziewczyny dziś zamiast dwóch kresek zobaczyłam @. Także życzę Wam spokojnych dziewięciu miesięcy, lekkich porodów i zdrowych brzdąców!

reklama
Kokoszka, u mnie pomaga jedzenie małymi porcjami oraz regularne wyproznianiez czym niestety teraz mam problem mimo że odzywam się w miarę zdrowo

Ja jeszcze rodzinie nie powiedziałam a będzie zaskoczenie bo to trzecie dziecko i wszyscy myśleli że na dwójce skonczymy.
Dziękuję :happy2: czyli po prostu wszystko trzeba przetrwać. Mam nadzieję że w późniejszych etapach to minie ;)
Mnie rodzina i znajomi nie dawali spokoju ciągłym pytaniem "no kiedy?" więc ciąża wyczekiwana przez całe moje otoczenie :D a my z mężem długo nie byliśmy na nią gotowi więc odwlekalismy, bo nie chciałam mieć dziecka tylko dlatego że wszyscy mają. Teraz przyszedł ten moment że na prawdę chcieliśmy oboje i mega się cieszymy że się udało :-D tym bardziej że staraliśmy się od około roku i już miałam myśli że być może za długo zwlekalismy i się nie uda.

Do góry