reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Witam wszystkie Panie :-)
Dzięki tym które próbowały mnie pocieszyć... eh naprawdę czuję się jak jakiś odludek przez te moje myśli. Nastrój nadal kijowy, generalnie mam focha tak wielkiego, że bez kija do mnie nie podchodz :-/ A mąż się stara, tłumaczy, głaszcze, kocha... a do mnie nic nie dociera...
Objawów ciąży tyle, że bolą mnie piersi... brzuch pobolał i przestał... Wizyta u gin w poniedziałek.
Też u was tak pada?
Miłego dnia...

reklama
Dziewczyny pracujące [emoji4]Kiedy zamierzacie powiadomic waszych pracodawców ? Albo już może powiadomilyscie? Ja to muszę zrobić przed 15 czerwca bo jest wyjazd integracyjny..i tak się skapuja jak nie będę piła alko[emoji848] ale strasznie się obawiam .
U mnie już wiedzą, musiałam powiedzieć. Jestem fizjoterapeutą i wykonuję zabiegi fizykalne. Na pewne gabinety po prostu nie wolno mi teraz chodzić. Z tego względu długo nie popracuję, bo nie bardzo wiedzą, co w tej sytuacji ze mną zrobić.

Dzięki tym które próbowały mnie pocieszyć... eh naprawdę czuję się jak jakiś odludek przez te moje myśli. Nastrój nadal kijowy, generalnie mam focha tak wielkiego, że bez kija do mnie nie podchodz :-/ A mąż się stara, tłumaczy, głaszcze, kocha... a do mnie nic nie dociera...
Objawów ciąży tyle, że bolą mnie piersi... brzuch pobolał i przestał... Wizyta u gin w poniedziałek.
Też u was tak pada?
Miłego dnia...
U nas od kilku dni ślicznie, słonecznie.
Odnośnie pogody, ja dwójkę swoich dzieci rodziłam zimą(grudzień i luty) i zawsze miałam baby blues lekki po każdej ciąży, czemu aura za oknem jeszcze sprzyjała. Teraz też przypada zima, więc będzie podobnie. Ale przynajmniej wiem czego się spodziewać, to zdecydowanie wiele ułatwia :)

Też u was tak pada?
Miłego dnia...
Oj pada pada ciągle ...

U nas od kilku dni ślicznie, słonecznie.
Odnośnie pogody, ja dwójkę swoich dzieci rodziłam zimą(grudzień i luty) i zawsze miałam baby blues lekki po każdej ciąży, czemu aura za oknem jeszcze sprzyjała. Teraz też przypada zima, więc będzie podobnie. Ale przynajmniej wiem czego się spodziewać, to zdecydowanie wiele ułatwia :)
Ja mam pierwsze lipcowe ,a drugie własnie styczniowe , termin mam na 2 dni przed urodzinami syna[emoji6]

reklama
Do góry