reklama
Czesc. Jestem z sierpniowek. Jeśli mogła bym się ogłosić , to mam do sprzedania
* Nowy przewijak
* Sterylizator z podgrzewaczem 2w1 użyty jeden raz
* Rogal do spania
Gdyby któraś z Was była chętna to proszę na priv
Hej podeslij na priv zdjęcia i ceny
Olusiaczek19
Fanka BB :)
Ja się pochwale wypuścili mnie wczoraj ze szpitala, nerka wróciła do normy, nie trzeba cewnika do niej zakładać a bardzo się tego bałam. Dostałam antybiotyk bo crp podwyższone ale najważniejsze ze w domu.
To super że w końcu do domu teraz odpoczywajcie
Ja się pochwale wypuścili mnie wczoraj ze szpitala, nerka wróciła do normy, nie trzeba cewnika do niej zakładać a bardzo się tego bałam. Dostałam antybiotyk bo crp podwyższone ale najważniejsze ze w domu.
Super. Ważne ze się dobrze skończyło i jesteś w domciu
SuperJa się pochwale wypuścili mnie wczoraj ze szpitala, nerka wróciła do normy, nie trzeba cewnika do niej zakładać a bardzo się tego bałam. Dostałam antybiotyk bo crp podwyższone ale najważniejsze ze w domu.
Podobno tylko te 0,0% naprawdę są bezalkoholowe, a jeśli jest napisane tylko 0%, to minimalna ilość alkoholu jednak jest. Ale nie sprawdzałam bo piwa i tak nie lubięDziewczyny, czy ma ktoras z was alkomat i robila test po wypiciu piwa 0%? Bardzo mi zasmakowalo i nie wiem czy sobie wmawiam czy faktycznie czuje sie po nim inaczej [emoji848]
G
gosc12
Gość
Szlafrok tylko uprany.
Sterylizator z podgrzewaczem 2w1 , raz użyty do sterylizacji na próbę.
Co do cen się dogadamy może być przelew pieniężny, ale też pampersy czy chusteczki.
Załączniki
G
gosc12
Gość
Rożek nowy, nie używany. Tylko uprany.
Przewijak też tylko położony, przykryty pieluszka i nie używany.
Załączniki
Dariana
Super
Dzisiaj mój synek słuchał muzyki [emoji445] [emoji445] [emoji445] [emoji445] i chyba mu się podobało bo 2x poczułam ruchy [emoji1] [emoji7] [emoji173]
Załączniki
reklama
madzialeenka84
Super
Dzisiaj mój synek słuchał muzyki [emoji445] [emoji445] [emoji445] [emoji445] i chyba mu się podobało bo 2x poczułam ruchy [emoji1] [emoji7] [emoji173] Zobacz załącznik 886573
extra ale ładny brzusio