reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Myślicie, że jak już urodzimy to wątek ucichnie czy bedziemy dalej pisać ? Kurde troche sie juz przywiazałam, a to gdzie do stycznia jeszcze [emoji14][emoji14][emoji14] wiadomo, że bedzie mniej czasu, ale chyba takie watkie nie umieraja po porodach co?
Ja byłam na wątku wrzesień 2012 i bardzo długo ze sobą pisaliśmy, razem wyprawiałyśmy dzieci do przedszkola tylko że już na grupie zamkniętej na fejsbuku. I rok temu gdy jeszcze posiadałam tam konto to grupa była.
Teraz co niektóre dzieciaczki dalej widzę, z tym że na Instagramie :-)

reklama
Nie nie, na pewno nie ma ani grama alko w tych 0.0
Pytałam lekarza, a słynna mamaginelolog tez mowi ze mozna pic bez obaw. Ale tylmo te 0.0 no sa tez te niby bezalkoholowe, maja do 0.5%
Ponoc nawet słód jeczmienny jesy zdrowy [emoji848]

Myślicie, że jak już urodzimy to wątek ucichnie czy bedziemy dalej pisać ? Kurde troche sie juz przywiazałam, a to gdzie do stycznia jeszcze [emoji14][emoji14][emoji14] wiadomo, że bedzie mniej czasu, ale chyba takie watkie nie umieraja po porodach co?
Na lipcówkach 2017 dalej piszemy :) co prawda tylko jakaś 1/3 dziewczyn, ale fajnie powymieniać się wrażeniami ;) ostatnio spotkaliśmy się na roczek, tzn warszawskie dziewczyny, także jak będą chętne to wątek na pewno nie zginie :)
Dziewczyny nie martwcie sie o miejsce od lat najmniej dzieci rodzi sie na zime wiec na nas beda czekac utesknieniem
Heh, też tak słyszałam. Jak rodziłam w lipcu, to właśnie czytałam że w lipcu rodzi się najwięcej dzieci. A i tak bez problemu dostałam się na najbardziej obleganą porodówkę w Warszawie ;) także mam nadzieję, że teraz też wejdę bez kolejki.
Dziewczyny, czy ma ktoras z was alkomat i robila test po wypiciu piwa 0%? Bardzo mi zasmakowalo i nie wiem czy sobie wmawiam czy faktycznie czuje sie po nim inaczej [emoji848]
Ja pije tych 0,0% dość sporo teraz i nigdy nie miałam nic w wydechu. Także sobie chyba wmówiłaś ;)

@requiem słód pobudza laktacje :)

Jakiś czas temu czytałam styczniowe mamy 2018 i 2017 na innym forum, ale żaden po porodzie nie przetrwał. Dziewczyny też sobie obiecywały, ale może u nas bd inaczej ;D

No zobaczymy ja też bym chciała żebyśmy dalej tworzyły grupę tylko z tym fb różnie bywa bo nie wszyscy to mają:( ciekawe czy gdzieś indziej można by było zrobić nasz wątek.

Czesc. Jestem z sierpniowek. Jeśli mogła bym się ogłosić , to mam do sprzedania
* Nowy przewijak
* Sterylizator z podgrzewaczem 2w1 użyty jeden raz
* Rogal do spania

Gdyby któraś z Was była chętna to proszę na priv :)

reklama
Do góry