reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści i zdjęcia dzieciaczków [emoji7]
Wstałam z bolącym gardłem że śliny nie mogę przełykać, super[emoji848]
A no właśnie miałam pytać czy zapinacie pasy w samochodzie czy już nie?
Ja zapinam pasy zawsze [emoji4] przy ewentualnym wypadku bez pasow zaszkodzimy nie tylko sobie ale i dziecku. Niestety ale duzo osob korzysta z tego przywileju niezapinania pasow w zaawansowanej ciąży, ale ze wzgledu na co? Dyskomfort? Nie chce sie nikomu narazic [emoji23] ale bede uparcie namawiac do zapinania pasow w ciąży. Dzieciatko naprawdę jest dobrze chronione w naszym brzuchu i ucisk pasow nie zrobi tyle szkody co wypadek przy niezapietych pasach bezpieczeństwa. Takie moje zdanie [emoji4]

reklama
Ja też ;)
Przy nie zapiętych przy wypadku to niewyobrażam sobie co może się stać, natomiast przy dużym brzuszku zapięcie jest mega niekomfortowe.. wiem, że są jakieś ochraniacze na pasy co nie uciskają więc będę musiała doczytać o co chodzi;/

Ja właśnie sobie kupiłam adapter do pasów :-) o wiele wygodniej, pas nie uciska brzucha

Tak w ogole to witam sie z Wami [emoji4] ja juz po badaniach, mialam dzisiaj krew i mocz. Jest taka piękna pogoda, chyba wybiorę sie nad wode z kolezankami [emoji4]
Kciuki za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110] milego dnia [emoji8]

Kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści i zdjęcia dzieciaczków [emoji7]
Wstałam z bolącym gardłem że śliny nie mogę przełykać, super[emoji848]
A no właśnie miałam pytać czy zapinacie pasy w samochodzie czy już nie?
Ja zapinam zawsze, nie wyobrażam sobie jechać bez pasów. Ja mam taki adapter do pasów dla ciężarnych. Kupiłam w poprzedniej ciąży, super sprawa. Widziałam, że można też wypożyczyć jak ktoś potrzebuje tylko na krótki okres czasu :)

Mój bąbel dziś jest pierwszy raz sam w żłobku. Trochę schizuję, nie wiem co ze sobą zrobić ;)

Dziewczyny tam a kalendarzu ktoś mi pisał kilka dni temu o zmiane i chyba zapomnialam zmienic, a teraz nie znajde to jak cos to mi napiszcie jeszcze raz [emoji8] ja dzisiaj wolne mam to planuje leczo zrobic, ciasto z galaretka bo mam peło brzoskwin od taty, i polezec na hamaku bo mi maz zamontował [emoji16] pokaże Wam coś jak u mojego ojczulka można się obłowić [emoji173]Zobacz załącznik 880470Zobacz załącznik 880471Zobacz załącznik 880472

Skarbnica witamin i minerałów [emoji6]

reklama
Do góry