paulenka91
Fanka BB :)
Macicę?A jak to rozpoznałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macicę?A jak to rozpoznałaś ?
Macicę?
Dzięki za fotki. Ale raczej odpadam, bo ja wolę takie zwężane dołem zdecydowanieZobacz załącznik 880030Zobacz załącznik 880031
Nie wiem czy wyraźnie widać, bo światło sztuczne... Te długie są czarne, a te 3/4 brązowe.
Było takie żółtawe trudno mi określić ale nigdy nie miałam czegoś takiego. Nie dużo na samym czubku sutka[emoji6] ja mam 16.30 wizytę,stres już!Nie że to zaschnięta siarka? Dużo tego było?
O której macie dziś wizyty dziewczyny ? Ja o 18 dopiero.
Spróbuj maścią clotrimazol[emoji6]ja jak nie miałam nic to nią się ratowałam, bez receptyCześć i czołem :-)
Dziewczyny poradźcie coś.... wizytę miałam w czwartek i oczywiście w sobotę wszystko tam na dole zaczęło mnie.... szczypać. I cholera nie wiem, bo to nie jest cały czas. Bardziej jak chodzę, jak usiądę to przechodzi. Już sama nie wiem co myśleć, za parę dni urlop i zawsze coś musi wyleść eh...
A no tak Clotrimazol! Zapomniałam o tej cudownej maści na wszystko dziękiSpróbuj maścią clotrimazol[emoji6]ja jak nie miałam nic to nią się ratowałam, bez recepty