reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Jak mi nie zleci to zrobię sobie na własną rękę dla świętego spokoju. Bądź człowieku mądry i pilnuj lekarza [emoji23]u mnie myślę że musi mi zrobić posiew z pochwy bo coś mam nawracajace infekcje i przejdzie i wraca i męża zaraziłam bo coś narzekał ale dałam mu clotrimazol

reklama
Ja dostałam na różyczkę, hiv, grupę krwi, toksoplazmoze i wiele innych badań, wszystko wyszło okej, oprócz podwyższonej tarczycy TSH6.33 szybka wizyta u lekarza, leki i spadło do 1.55
Miała któraś z was problem z tarczycą?
Ja teraz mam. Pierwszy wynik mialam ponad 4, bylam u endokrynolog dostałam i dostalam leki

Ja miałam ostatnio TSH 2,6 i moja lekarka powiedziała, że to w normie, ale w ciąży powinno się dążyć do niższego poziomu i dostałam leki.

A mocz i morfologię też mam co miesiąc. Wy też robicie badania odpłatnie? Czy np. lekarz prywatnie, ale daje Wam skierowania na darmowe badania?

Jak mi nie zleci to zrobię sobie na własną rękę dla świętego spokoju. Bądź człowieku mądry i pilnuj lekarza [emoji23]u mnie myślę że musi mi zrobić posiew z pochwy bo coś mam nawracajace infekcje i przejdzie i wraca i męża zaraziłam bo coś narzekał ale dałam mu clotrimazol

I dobrze, ja ostatnie tsh też robiłam na własną rękę żeby sprawdzić czy nie rośnie...
I jeszcze jedna rada siostry piguly to wody, pić dużo wody :D
Ja mam problem ze nie czuje pragnienia i piłam jak czułam że mi się chce a teraz pije na siłę i staram się przyzwyczaić organizm

Ja miałam ostatnio TSH 2,6 i moja lekarka powiedziała, że to w normie, ale w ciąży powinno się dążyć do niższego poziomu i dostałam leki.

A mocz i morfologię też mam co miesiąc. Wy też robicie badania odpłatnie? Czy np. lekarz prywatnie, ale daje Wam skierowania na darmowe badania?

Robię odpłatnie, tylko lekarz mi pisze na karteczce co mam zrobić ;)

reklama
Ja mam mocz co miesiac, morfologie co dwa i co wizyte jakies badania dodatkowe. Mialam najpierw toxo i jakies tam, teraz mam wz i jakis odczyn comosa i jeszcze cos tam. Kolezanka co do niego chodzila miala w karcie na koncu wszystkie badania wiec chyba tak daje po troche po prostu. Ja hivy i te inne i tak robilam jakis czas temu bo musialam miec do inseminacji.

Do góry