reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Co do wizyty z usg prenatalnym, to ja mam 18 lipca, godzina 17:20. W końcu znalazłam karteczkę :D @reqiem możesz mnie dopisać do kalendarza ;)
Byłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu, bo do wizyty u gina jeszcze kupe czasu, a mi jedna rzecz spokoju nie daje. Mianowicie, mimo ze duzo piję, to nie odczuwam parcia na pęcherz, a jak już sobie przypomne, że dawno nie bylam, to tez tyle tego co kot naplakal. Pani poleciła mi sikac do pojemnika i zapisywać ilości przez jeden dzień... trochę się obawiam, bo faktycznie tego niewiele. A dziś np nie wymiotowalam o dziwo. No jjak mi wczoraj ostukala nerki, to czułam ból lekki po prawej stronie. I o.
Jak często wymiotujesz to możesz mało sikac bo i czym. Mam nadzieję, że to jedyny powód.

Co do wizyty z usg prenatalnym, to ja mam 18 lipca, godzina 17:20. W końcu znalazłam karteczkę :D @reqiem możesz mnie dopisać do kalendarza ;)
Byłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu, bo do wizyty u gina jeszcze kupe czasu, a mi jedna rzecz spokoju nie daje. Mianowicie, mimo ze duzo piję, to nie odczuwam parcia na pęcherz, a jak już sobie przypomne, że dawno nie bylam, to tez tyle tego co kot naplakal. Pani poleciła mi sikac do pojemnika i zapisywać ilości przez jeden dzień... trochę się obawiam, bo faktycznie tego niewiele. A dziś np nie wymiotowalam o dziwo. No jjak mi wczoraj ostukala nerki, to czułam ból lekki po prawej stronie. I o.
Tez to u siebie zauważyłam, że strasznie mało sikam. Często mam wrazenie ze bardzo mi sie chce, a jak juz pojde to ledwo co. W nocy to ani razu nie musze isc..
A też Wam tak rosna włosy jak szalone? Na głowie to jedno, ale pare dni temu goliłam nogi i pachy, a dzisiaj mam już długaśne [emoji23]

Tez to u siebie zauważyłam, że strasznie mało sikam. Często mam wrazenie ze bardzo mi sie chce, a jak juz pojde to ledwo co. W nocy to ani razu nie musze isc..
A też Wam tak rosna włosy jak szalone? Na głowie to jedno, ale pare dni temu goliłam nogi i pachy, a dzisiaj mam już długaśne [emoji23]
Z tymi włosami na nogach i pachach masakra a do tego zaczęły mi włoski ciemnieć na brzuchu i między piersiami. Masakra[emoji16]

reklama
Do góry