Ja do 15 ale już wytrzymać nie mogę normalnieMiłego[emoji8]ja do 17 zaraz zaczynam
reklama
Ja też do 15 [emoji846] zamówiłam sobie jedzenie o 11.55 i do tej pory czekam - umieram z głoduJa do 15 ale już wytrzymać nie mogę normalnie
A właśnie co do jedzenia to idę po cośJa też do 15 [emoji846] zamówiłam sobie jedzenie o 11.55 i do tej pory czekam - umieram z głodu
Ja odkąd jestem w ciąży mogłabym jeść rybę w każdej postaci dzień w dzień [emoji16][emoji28] w miejscowości, gdzie pracuję jest taka fajna restauracja z dietetycznym jedzonkiem - już po głosie mnie rozpoznają i się śmieją - danie z rybą na peczaku w cieście francuskim i warzywa aldente mhmmA właśnie co do jedzenia to idę po coś
U mnie właśnie mało tych dietetycznych.. A muszę się wziąć za siebie, bo już źle się ze sobą czujeJa odkąd jestem w ciąży mogłabym jeść rybę w każdej postaci dzień w dzień [emoji16][emoji28] w miejscowości, gdzie pracuję jest taka fajna restauracja z dietetycznym jedzonkiem - już po głosie mnie rozpoznają i się śmieją - danie z rybą na peczaku w cieście francuskim i warzywa aldente mhmm
paulenka91
Fanka BB :)
Ja właśnie mam słaby apetyt[emoji58]A właśnie co do jedzenia to idę po coś
Mi to by się przydał słaby apetytJa właśnie mam słaby apetyt[emoji58]
Zuzanka1402
Dziewczyny w końcu mam dobre wieści.
Jest zarodek! Serce bije!
Co prawda ciąża młodsza o około tydzień, ale wiedziałam, że to musiała być późna owulacja.
Kolejna wizyta 28 maja.
Co prawda ciąża młodsza o około tydzień, ale wiedziałam, że to musiała być późna owulacja.
Kolejna wizyta 28 maja.
paulenka91
Gratulacje[emoji3]to który to tydzień?Dziewczyny w końcu mam dobre wieści.
Kolejna wizyta 28 maja.
reklama
Super gratuluję czasami tak bywa. Ja wizytę mam 30 maja mam nadzieję, że i u mnie będzie już serduszko i tętnoDziewczyny w końcu mam dobre wieści.
Kolejna wizyta 28 maja.
Jestem pełna obaw, ale po stracie tak ponoć jest. Stres minie ok 12-13tygodnia