MojrAnka
Fanka BB :)
A ktory bedziesz miala wtedy tydzień? [emoji4]
Będzie leciał 13 tydzień [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory bedziesz miala wtedy tydzień? [emoji4]
To byc moze juz zobaczysz kto u Ciebie siedzi [emoji7]Będzie leciał 13 tydzień [emoji846]
Cześć dziewczyny!
Czy mogę dołączyć? Wiem, że piszecie od początku tj od samego zrobienia testu, ale ja cały czas się zastanawiałam... Nie wiedziałam też czy na grudzień czy styczeń bo w sumie termin mam na 27 grudnia. Aktualnie 12 tc. Czy są tu dziewczyny z końca grudnia?
U mnie jeszcze większą różnica ..12 lat między młodszym synem , a 16,5 między starszym ;-) ja to się śmieje że już więcej kasy wydałam i nerwów wyszarpalam na tą ciążę niz na dwie poprzednie razem ;-)Widzę ze masz podobna przerwę do mojej syn ma obecnie 9 lat rocznikowo będzie 10 lat różnicy między dzieciakami. Ja się chyba bardziej stresuje niż przy pierwszej ciazy...
Mam to samo..przy poprzednich chyba w ogóle nic mi takiego do głowy nie przychodzilo :-\Mam to samo i już się zastanawiam jak wytrzymam do 6 lipca do wizyty i czy na wizycie będzie USG? Myśl o martwej ciąży mnie prześladuje [emoji21] A to przecież już trzecia ciąża więc teoretycznie powinnam być spokojniejsza. Ale co ma być to będzie- nic więcej nie jestem.w.stanoe zrobić by było dobrze
To straszne... piszesz, że nie miała żadnych objawów poronienia, a jak przechodziła ogólnie tą ciążę? Czuła się dobrze czy miała mdłości i inne objawy?
No niestety tak to jest :'( ja w październiku tamtego roku też przeszłam poronienie chybione czyli zatrzymane ,ale na wcześniejszym etapie ..zaraz po tym dowiedziałam się że moja najlepsza przyjaciółka jest w ciąży ( rodzi teraz w sierpniu ,a ja bym rodziła własnie teraz w czerwcu :-( powiem ci z doświadczenia...rozmawiaj z nią ,nie unikaj , ona będzie czuła teraz złość ,bo to takie coś na zasadzie - mi się nie udało ,a tobie się udało , będzie jej bardzo ciężko , a ty możesz czuć się nie dokońca komfortowo ..ale nie możesz dac jej odczuć że się odsuwasz ,po prostu bądź obok, a z czasem ten ból będzie łagodniał .Właśnie wszystko było okej. Żadnych objawów negatywnych. Żadnego bólu brzucha, No nic dosłownie, co by zwiastowało nieszczęście. W niedzielę byliśmy u nich na meczu, było wszystko ok. A w poniedziałek miała zwykłą zaplanowaną wizytę. I okazało się, że się ciąża nie rozwija... Dziś miała zabieg. Napisała tylko, że już po... Nie chce jej męczyć telefonami i rozmową, bo pewnie nie ma ochoty z nikim rozmawiać.
To byc moze juz zobaczysz kto u Ciebie siedzi [emoji7]
No ja tez [emoji7] Niestety nie pamietam, albo jeszcze nie pisalas, masz dzieci? Marzy Ci sie synek czy coreczka? Masz przeczucia? [emoji4]Szczerze, nie mogę się doczekać [emoji7]