reqiem
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję[emoji8]Dzien dobry [emoji4] jestem mega malusi, ale juz jestem. 5t5d. Tak jak wg om. Na tą chwilę jest wszystko w porządku. Dostałam 5mg kwasu bo Pani Doktor uważa, ze jeżeli coś nie szkodzi w nadmiarze, a może pomóc to lepiej łykać. Zobacz załącznik 860079
Super [emoji7]Dzien dobry [emoji4] jestem mega malusi, ale juz jestem. 5t5d. Tak jak wg om. Na tą chwilę jest wszystko w porządku. Dostałam 5mg kwasu bo Pani Doktor uważa, ze jeżeli coś nie szkodzi w nadmiarze, a może pomóc to lepiej łykać. Zobacz załącznik 860079
No jak ktos mial monitoring to tak. Ale pierwsze slysze, zeby ciaze liczyc od owulacjiJak komuś lekarz robi monitoring to plus minus dzień wie kiedy jest owulacja[emoji3]ja np też obliczalam na podstawie owulacji.chociaz dokładnie nie wiem kiedy była ale wiem kiedy było [emoji813]️.i tak mniej więcej. U mnie ni jak ma się do terminu ostatniej miesiączki cała ciąża[emoji16]
Co za baba!!!i tyle za wizytę skasować. Same brzydkie słowa mi się Cisna na usta zamiast podnieść na duchu, pogadać to takie teksty! teraz to ja mam ciśnienie!ważne że serduszko bije[emoji3]Dziewczyny byłam prywatnie co ja przeżyłam to szok !!!! Mam wysokie ciśnienie aż i nie mogę się ogarnąć..wywiad trwał minutę,poczym zostałam zaproszona na USG w międzyczasie mówię babie że poroniłam w październiku,że ostatnio plamilam..włożyła mi Aparat i od razu mówi że o tu będzie powtórka z rozrywki ! Ja już łzy w oczach ,dodam że okno odsłonięte ,ekran ciemny ,zaczyna jeszcze grzebac..ja sama dostrzegam pulsującą kropkę , a ona na to o jest ! O.i serce jest ! Po czym wyłączyła ! Koniec badania..usiadła napisała ciąża żywa , wypisyla jakie badania mam zrobić ,nie dostałam żadnego wydruku z USG ,zdjęcia ,nic ! Pytam się czy jakieś zaświadczenie do pracy mi da ,a ona - a po co Pani ? Już wkurzona stałam w drzwiach - a ona zmierzę pani ciśnienie ,dobra usiadłam - ciśnienie wyrąbane w kosmos ,a baba o co ma Pani takie ciśnienie,a ja - bo mnie Pani zdenerwowala tylko. I wyszłam . Wizyta 160 zł dziękuję . Nawet nie spytala ile mam lat i czy na coś choruje . Poprostu skandal . Przepraszam że tak chaotycznie,ale nie mogę się pozbierać ...z tego wszystkiego najważniejsze że jest serduszko. Jutro na 8 rano idę na wizytę na NFZ ,a prywatnie szukam innego lekarza.
Przy długich cyklach jest sens. I wtedy dodaje się 2 tyg i tadam [emoji3]No jak ktos mial monitoring to tak. Ale pierwsze slysze, zeby ciaze liczyc od owulacji
Bardzo dobrze. Głupie babsko ja bym pisała skargę. Minęła się z powołaniem!Tak jeszcze dodała coś w rodzaju że jeszcze nie ma z czego się cieszyć,bo to różnie bywa .....myślę że chyba jakaś skargę napiszę do przychodni i na smaruje na znany lekarz
Co za baba...do zmiany od rękiDziewczyny byłam prywatnie co ja przeżyłam to szok !!!! Mam wysokie ciśnienie aż i nie mogę się ogarnąć..wywiad trwał minutę,poczym zostałam zaproszona na USG w międzyczasie mówię babie że poroniłam w październiku,że ostatnio plamilam..włożyła mi Aparat i od razu mówi że o tu będzie powtórka z rozrywki ! Ja już łzy w oczach ,dodam że okno odsłonięte ,ekran ciemny ,zaczyna jeszcze grzebac..ja sama dostrzegam pulsującą kropkę , a ona na to o jest ! O.i serce jest ! Po czym wyłączyła ! Koniec badania..usiadła napisała ciąża żywa , wypisyla jakie badania mam zrobić ,nie dostałam żadnego wydruku z USG ,zdjęcia ,nic ! Pytam się czy jakieś zaświadczenie do pracy mi da ,a ona - a po co Pani ? Już wkurzona stałam w drzwiach - a ona zmierzę pani ciśnienie ,dobra usiadłam - ciśnienie wyrąbane w kosmos ,a baba o co ma Pani takie ciśnienie,a ja - bo mnie Pani zdenerwowala tylko. I wyszłam . Wizyta 160 zł dziękuję . Nawet nie spytala ile mam lat i czy na coś choruje . Poprostu skandal . Przepraszam że tak chaotycznie,ale nie mogę się pozbierać ...z tego wszystkiego najważniejsze że jest serduszko. Jutro na 8 rano idę na wizytę na NFZ ,a prywatnie szukam innego lekarza.