reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Zmartwilam sie droche, bede miala niezly dylemat gdzie jechac i ktory szpital wybrac. Tym bardziej, ze jeszcze bede musiala zostawic synka u tesciow, wiec troche jezdzenia bedzie. Nie wiedzialam, ze az taki problem jest z miejscami. Synka rodzilam w rodzinnych stronach i mialam szczescie, ze bylam jedyna rodzaca tej nocy ;) Dzien wczesniej ponoc mieli apogeum. W Wolominie az takiego nawalu chyba nie ma zazwyczaj, wiec moze jednak tam. Jeszcze troche czasu zostalo a ja juz dumam. Ja mieszkam pod Warszawa, w strone Wolomina. Fajnie, ze tak duzo nas z tej okolicy :) Moze spotkamy sie na porodowce [emoji6][emoji6]
Spokojnie, zawsze gdzieś tam trafimy. Ja chciałam Żelazną, bo tam nie nacinają z automatu... podobno. Najwyżej sobie pojeżdżę w stresie po Warszawie... i okolicy, a co tam. Finał musi być niezapomniany i polska służba zdrowia to pewnie zagwarantuje. :)

O możliwe :) Wizyty masz na Krasińskiego czy w innym gabinecie? :)
Wiesz już już jaka płeć??
Na Krasińskiego :) płci jeszcze nie znam, bobas nie współpracował dotychczas
Dziewczynki na gardło tantum Verde w spreju z tego co pamiętam mozna/?
Można.
Ja chętnie się spotkam na pogaduchy i wymianę doświadczeń. :) Tylko może już po tych upałach, bo średnio je znoszę.
Jasne, też myślę, że najlepiej dopiero po wakacjach, wrzesień październik może :)

Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tez myślę nad żelazną [emoji6]koleżanka w kwietniu rodziła i mówi że zadowolona... W grę wchodzi jeszcze Wołomin bo tam moja gin pracuje, i o Madalińskiego jeszcze słyszałam że spoko [emoji5]
No to myślimy o tym samym ..a Madalińskiego podobno super ,moja przyjaciółka rodziła 2 tygodnie temu już 3 raz tam .

Do góry