reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Wczoraj przyszła do mnie poducha do spania ,pierwsza noc za mną [emoji2]Pisałam wam że jestem wierci dupą i przekręcam się z boku na bok z million razy i szczerze ,tak za każdym razem nie chcę mi się jej przekręcać [emoji23][emoji23]Być może to Kwestia przyzwyczajenia, ale ogólnie jest wygodna [emoji6]

Zapłaciłam za nią 61zł z przesyłka na allegro [emoji846]Zmierzyłam ją i porównałam do tych droższych i jest trochę mniejsza, ale nie żałuję bo jest naprawdę wygodna [emoji6]Zobacz załącznik 888052

Mam identyczny wzór;) tylko troszkę większą:) mój narzeczony nadal mi jej nie oddał bo twierdzi, że jeszcze nie jest dostatecznie ugnieciona dla mnie;)

reklama
Wczoraj przyszła do mnie poducha do spania ,pierwsza noc za mną [emoji2]Pisałam wam że jestem wierci dupą i przekręcam się z boku na bok z million razy i szczerze ,tak za każdym razem nie chcę mi się jej przekręcać [emoji23][emoji23]Być może to Kwestia przyzwyczajenia, ale ogólnie jest wygodna [emoji6]

Zapłaciłam za nią 61zł z przesyłka na allegro [emoji846]Zmierzyłam ją i porównałam do tych droższych i jest trochę mniejsza, ale nie żałuję bo jest naprawdę wygodna [emoji6]Zobacz załącznik 888052
Tez czekam na swoją [emoji16]zobaczymy jak się sprawdzi bo też lubię się wiercic [emoji23][emoji23]

Ja po wizycie. Z dzieckiem wszystko dobrze, wazy 170g. Poywierdzone na 100% chłopak :)
Problem tylko x moja szyjka... od ostatniej wizyty miesiąc temu skrocila sie o polowe... teraz ma 2,6cm. Dostalam dwa razy dziennie po 2tabletki luteiny plus duphaston dwa razy dziennie, magnez i nospa. No i kontrola za tydzień. To wszystko przez te twardnirnia brzucha, wiec jeśli ktoras z was tez je czuje, to nie zwlrkajcie i sprawdzajcie. Powiedzial, ze jesli w ciagu dwoch czy trzech kolejnych dni nie xauwaze poprawy, to mam jechac na sor sprawdzic czy dalej sir skraca ta szyjka.
Jesli to nie pomoze, to pesar i lezenie :(
Trzymam kciuki żeby było ok [emoji110] dobrze, że z dzidzia wszystko w porządku [emoji4] odpoczywaj dużo

A ja nie umiem ze swoją spać. Już kolejną noc wywaliłam ją z łóżka na podłogę bo było mi gorąco i niewygodnie :(

reklama
Do góry