reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja też czekałam na wiadomość, która nie przyszła, a okazało się, że mam dostęp. Wejdź w fora zamknięte. Tam wyświetlają się tylko fora, do których masz dostęp. Wchodzisz i jesteś. Nie dostałam żadnego linku aktywacyjnego, po prostu weszłam jak na normalne forum i to z aplikacji.
Szukam, szukam i nie moge znalezc tego forum :) Na styczniowkach 2019 mam szukac. Chyba sama zostalam bez dostepu :)

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja mam termin z om wychodzi 6 styczen a z usg 12 ;) Ale, że wszystkie ciążę przenosiłam to jeszcze z tydzień sobie doliczam :p
Od wczoraj mam takie kłucie pod brzuchem i taka jestem niewyraźna, tylko bym spała :/

Dziewczyny powiedzcie mi jak interpretować poniższe info o terminie porodu. Termin z OM wskazany przez lekarza 2.02, ale na każdym USG maluch starszy 2-3 dni. Na wynikach usg+pappa termin "z daty" 31.01, a z wymiarów 30.01. Niby dwa 2-4 dni różnicy, ale w moim przypadku inny miesiąc. :) Co ciekawe cykle mam ponad 30-dniowe, więc nie powinnam mieć owulacji 14 dnia, a tak zakładają te metody. Która data najbardziej prawdopodobna?
To bez znaczenia bo dzieko i tak samo wybierze termin. P.s u Ciebie tylko inny mówiąc A są.wsrod nas pewnie takie która zalapią się na inny rok [emoji6]

reklama
18 grudnia a 10 stycznia faktycznie duża rozbieżność ;) ja miałam cykle 28 dniowe i dokładnie wiem kiedy zaszłam(w 14 dniu cyklu). Kilka dni przed świętami mam urodziny więc może być niespodzianka i tort na porodowce :D :-D
No 3 tyg mam ciążę młodsza[emoji6]ja też przed świętami mam urodziny 10grudnia ale też liczę że przełom grudzień styczeń będzie rodzone[emoji16]

Do góry