Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
lepidoptera- kochana głowa do góry! usiądź sobie spokojnie weź kartkę i długopis i spokojnie sobie wszystko rozpisz czyli co przygotujesz i kiedy , w przygotowania zaangażuj też resztę rodziny przecież to są wspólne święta i wcale nie jest powiedziane że jeśli cała uroczystość jest u Ciebie w domu że Ty musisz wszystko ogarnąć! Wtedy na pewno będzie ci o wiele łatwiej i mam nadzieję że poczujesz magię świąt!
Nie wiem dokładnie gdzie leży Twoje misateczko i czy masz w pobliżu jakąś większą metropolię ale jeśli tk to poproś męża aby w weekend wyskoczyć na zakupy po bombki, łańcuchy i prezenty!
Nie przejmuj się tym że czegoś np nie zdążysz zrobić!!! a może poproś o urlop to byłoby myślę dobre rozwiązanie ?
santano- fajnie że masz już pomysły na prezent
Nie wiem dokładnie gdzie leży Twoje misateczko i czy masz w pobliżu jakąś większą metropolię ale jeśli tk to poproś męża aby w weekend wyskoczyć na zakupy po bombki, łańcuchy i prezenty!
Nie przejmuj się tym że czegoś np nie zdążysz zrobić!!! a może poproś o urlop to byłoby myślę dobre rozwiązanie ?
santano- fajnie że masz już pomysły na prezent