reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

reklama
super drzewka macie dziewczyny,Kamcia i Ivana.
Myślałam w tym roku nad ubieraniem własnej,ale i nie ma nas w domu.. więc chyba nie ma sensu.
Ale przynajmniej się napatrze na Wasze:)

Ja na weekend planuję kupić drzewko dopiero. Za to wymyśliłam z dzieckiem moim, że zamiast bombek powiesimy czekoladki w tym roku :D I kot nie będzie rozbijał bombek :D

Ivana śliczna choinka , wideze że też gustujesz w tylko 2 kolorowych ozdobach;-)
mi się złoty za bardzo nie podoba dlatego zdecydowaliśmy na czerwony:tak:
aha i ta wstążka.. hmmm fajnie to wygląda , u nas też wchodzi w modę takie wstązkowanie, ja jednak wolę tradycyjne łańcuchy bo wtedy mi się wydaje ta choinka taka pełna:-p

Święta Bożego Narodzenia i prezenty co roku napawają mnie radością. Tak, jestem z tych osób, które uwielbiają ten czas:). Właśnie dzisiaj wybieram się po pierwsze prezenty i wiem już jakie kupię mamie i siostrze i tacie. Dla mamy będzie to czajnik elektryczny do Savion, bo wiem, że ten, który mamy nie pasuje do naszej kuchni, natomiast ten, który chcę jej kupić jest bardzo ciekawy i stylowy. Siostrze kupię biżuterię - wypatrzyłam już bransoletki i kolczyki, a tacie coś do auta. To duża ulga mieć już prezentowe plany:)

reklama
A ja dzisiaj stwierdziłam...że wolałabym, żeby w tym roku świąt nie było...
Jestem sobą zdołowana...NIC w domu jeszcze nie zrobiłam, mam tylko plany kiedy, co, a jak przyjdzie co do czego, to jestem za bardzo zmęczona...gdybym nie pracowała, to byłoby inaczej, a tak po pracy polatam po tych niewielu sklepach w moim miasteczku (ale i tak jest to czasochłonne) i wieczorem jestem w domu wykończona. Ciężko obiad mi zrobić, a co dopiero świąteczne sprzątanie, czy gotowanie... A tu teściowie przyjdą na wigilię, a na Sylwestra znajomi... wszystko fajne, ale ile z tym roboty... dzisiaj mam doła :/
Na dodatek wczoraj biegając po sklepach znalazłam szal na prezent do przyjaciółki, ale stwierdziłam, że jeszcze się rozejrzę i jak wróciłam po godzinie, to już go nie było... Na dobitkę wieczorkiem chciałam zamówić dla siostry prezent, upatrzony wcześniej i ... wszystko wykupione!!! A u mnie w sklepach już nic ciekawego...mały wybór.
No i dlatego nie mam ochoty na te święta. A ubieranie choinki - nawet bombek ładnych nie ma, żeby kupić :/

Do góry