reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Guzek płciowy pomocy

Hej,
Według was jaka płeć na USG ? 12 tydzień
IMG_2729.jpeg

reklama
Lekarz stwierdził że według niego chłopak ale jednocześnie mówił że będę mieć zagwostke ponieważ pytał jaka płeć bym chciała, nie do końca wygląda mi to na chłopaka

Lekarz stwierdził że według niego chłopak ale jednocześnie mówił że będę mieć zagwostke ponieważ pytał jaka płeć bym chciała, nie do końca wygląda mi to na chłopaka
To ja Ci powiem, ze dziewczyna i będziesz zadowolona?

Generalnie na tym etapie to zgadywanka, więc mozesz zgadywać i my tu też i kazda z nas ma 50% szans na trafienie ;) poczekaj do połówkowych.

Szczerze bardzo chciałabym dziewczynkę i właśnie z tego co znajduje z innych usg nie wskazuje tutaj na chłopca, nie wiem czy lekarz się ze mną droczył czy faktycznie stwierdził chłopca bo jest mocno specyficzny, zopytal co bym wolała ja że dziewczynkę a on że to będzie chłopak i będę mieć zagwostke heh

Szczerze bardzo chciałabym dziewczynkę i właśnie z tego co znajduje z innych usg nie wskazuje tutaj na chłopca, nie wiem czy lekarz się ze mną droczył czy faktycznie stwierdził chłopca bo jest mocno specyficzny, zopytal co bym wolała ja że dziewczynkę a on że to będzie chłopak i będę mieć zagwostke heh
Jak masz wolne 2tysiące to zrób sobie nipt i się dowiesz.
ale to nie ma sensu w tym momencie się doszukiwać.

W zasadzie bez sensu jest takie obstawianie płci przez lekarza wydaje mi się to przecież taki maluch, tymbardziej że na badaniu prenatalnym było bardzo mało widać, zwykłe USG mam wyraźniejsze

reklama
Do góry