Hej,
Według was jaka płeć na USG ? 12 tydzień
Według was jaka płeć na USG ? 12 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co powiedział lekarz?Hej,
Według was jaka płeć na USG ? 12 tydzieńZobacz załącznik 1674723
Heh właśnie chciałabym aby któraś z Pań ze swojego dostawidczenja się wypowiedziałaA co powiedział lekarz?
A co powiedział lekarz?Heh właśnie chciałabym aby któraś z Pań ze swojego dostawidczenja się wypowiedziała
To ja Ci powiem, ze dziewczyna i będziesz zadowolona?Lekarz stwierdził że według niego chłopak ale jednocześnie mówił że będę mieć zagwostke ponieważ pytał jaka płeć bym chciała, nie do końca wygląda mi to na chłopaka
Jak masz wolne 2tysiące to zrób sobie nipt i się dowiesz.Szczerze bardzo chciałabym dziewczynkę i właśnie z tego co znajduje z innych usg nie wskazuje tutaj na chłopca, nie wiem czy lekarz się ze mną droczył czy faktycznie stwierdził chłopca bo jest mocno specyficzny, zopytal co bym wolała ja że dziewczynkę a on że to będzie chłopak i będę mieć zagwostke heh