reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
O, do tanczenia to tezAlka tylko do tańczenia się przebiera;-)
A ulubione piosenki mojego dziecka do szalenstw to "Bad Romance" Lady Gagi i taka stara piosenka "My boy lollipop" ;-)
Ala woli paparazzi do tego Oceana i One Republic, zawsze w aucie każe puszczać no i w domu też;-)O, do tanczenia to tez
A ulubione piosenki mojego dziecka do szalenstw to "Bad Romance" Lady Gagi i taka stara piosenka "My boy lollipop" ;-)
u nas na topie we will rock you - wyobrażacie sobie 3,5 gozinną podróż do teściów i powrót obie, jednogłośnie domagają się tej jedynej piosenki w kółko i w kółko. masakra,koszmar, mózg boli
a co do przebierania- musiałam dokupić drugą sukienkę balową, bo o tę z balu julkowego cięgle była kłótnia
a co do przebierania- musiałam dokupić drugą sukienkę balową, bo o tę z balu julkowego cięgle była kłótnia
z piosenką przerąbane, u mnie jadą misie są takie upierdliweu nas na topie we will rock you - wyobrażacie sobie 3,5 gozinną podróż do teściów i powrót obie, jednogłośnie domagają się tej jedynej piosenki w kółko i w kółko. masakra,koszmar, mózg boli
ale z sukienką to słodkie!!:-)
sandra1982
Toz to klasyka ;-pu nas na topie we will rock you
sandra1982
Wy to w ogole utalentowana rodzinka jestescie :-) I taka zgranaU nas tez sie duzo spiewa. Duzo i glosno. :-)
A z zabawek Piotrus wszedl w etap gier. Codziennie gramy w Chinczyka, bingo i warcaby.
Weronika gotuje, karmi lalki, robi zakupy i chodzi do pracy (obowiazkowo w koralach).
No i z tym bingo i warcabami mnie zaskoczylas, ze Piotrus juz potrafi grac w takie gry
reklama
Podziel się: