reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

mój synek ma kolekcje ludzików rycerzy, księżniczke, strażaka, budowlańca i piratów wsadza ich do samochodu i jeździ z nimi po domu na wycieczki i urzadza im pikiniki ,czasem to takie teksty lecą ,że głowa mała :) uwielbia tańczyć i śpiewać a najlepiej jak przy tańcowaniu jeszcze może czymś wywijać;) Rowerek nasz pierwotny taki trójkołowy został wczoraj zajeżdzony i sie rozleciał na środku ulicy :baffled: ale jutro jedziemy do sklepu po nowy i bedziemy przymierzac czy 12 czy 16.. ale jak tak patrze po dzieciakach na placu zabaw to te 16 nie sa jakies kosmicznie duze. a poza tym tez uwielbia sie chowac i bawic w ganianego i czytac ze mna ksiazeczki. ostatnio sie zawiesil na samsamie wyprawa na marfa i jak sa jego ulubione momenty to zatyka mi budzie i opowiada za mnie :) no i lubi jakieś takie ćwiczenia niby gimnastyczne rowerki, podskoki, jakies przeciaganie... i ukladac puzzle:) mamy takie miekkie 54 elementy to juz je zna prawie na pamiec :) a tak wogóle to cześć dziewczyny miło was poznać:-D

reklama
Bedytka, to moze ja w koncu Cie odwiedze;-) Super ten domek :tak: Ale Alutka bedzie miala frajde :tak::-)

Abundzu, witaj wsrod nas!:tak::-) Zapraszamy na inne watki :tak:

U nas kroluja teraz zabawy w dom ;-) Sara nawet na kibelek lalke sadza, pupe wyciera, karmi, poi, wozi, usypia, "czyta" ksiazeczki i opowiada bajki :-p:-)

Puzzle tez oczywiscie dalej na tapecie, z bajek Franklin, Gdzie jest Nemo, Alicja w Krainie Czarów i powrot do Teletubisiow ;-) No i obowiazkowo Jedynkowe Przedszkole :-p

A od wrzesnia zapisuje mala do zespolu regionalnego :tak::-) Juz wczoraj zaliczyla "wystep" na scenie w trakcie festynu - smignela na scene i tanczyla z boku odgapiajac ruchy od maluchow z zespolu ;-):-D

Bedytka, to moze ja w koncu Cie odwiedze;-) Super ten domek :tak: Ale Alutka bedzie miala frajde :tak::-)

A od wrzesnia zapisuje mala do zespolu regionalnego :tak::-) Juz wczoraj zaliczyla "wystep" na scenie w trakcie festynu - smignela na scene i tanczyla z boku odgapiajac ruchy od maluchow z zespolu ;-):-D
mam nadzieję, że to uwieczniłaś:sorry::sorry::sorry:
a zaproszenie do nas zawsze otwarte!!
aukcje powystawiałam, pewnie na jakiś inny gadżet nazbieramy:-p

mam nadzieję, że to uwieczniłaś:sorry::sorry::sorry:
a zaproszenie do nas zawsze otwarte!!
aukcje powystawiałam, pewnie na jakiś inny gadżet nazbieramy:-p
Tak, tak, mamy filmik w telefonie z "wystepu" Sary ;-):tak::-) - moze uda mi sie go jakos wkleic? :sorry2:
Co tym razem sprzedajesz? :-) Tez musze w koncu cos powystawiac, tylko jakos nie moge sie za to zabrac :sorry2:
A za zaproszenie dziekuje :tak: Moze uda nam sie w koncu do Was skoczyc, w koncu to niedaleko :tak::-)

najwyżej filmik na maila poślesz:-D ale chyba można tu też wkleić:tak:
sprzedałam już rowerek, a wiszą jeszcze inne aukcje, min. krzesełko, bo po przemeblowaniu nie będzie już potrzebne;-)

reklama
Do góry