reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
Kurcze na taki rowerek nie za wcześnie??:sorry2:
Bedyta- kurcze a juz sie miałam za wyrodną matke ze jako jedyna nie kupiłam dziecku ciastoliny:-pco do prezentu- to pomyśl co dostała Alutka, unas sprawdziła sie toaletka,odkurzacz a moze tablica magnetyczno-kredowa teraz sa takie fajne wypasione:tak:
dobrze ze jest nasze forum bo nie majac wogóle kontaktu z mamami dzieci w wieku Ami dużo rzeczy bym nie wiedziała:tak:a tak zawsze jakiegoś pomysła mozna podkraść:sorry2:
co do puzli to ami wszak nie układa z wielu elementów ale ma 4 komplety drewnianych 9-el. i wszystkie w jednym pudle ale radzi sobie wyszukujac co do czego pasuje, w sumie to układa 36-el. puzle w 4 obrazki:tak:

szukam czegoś fajnego dla Zuzki na 2 urodziny... pomocy!!:-)

Sara na 2.ur. dostala m.in. 15 elementowe puzzle, ksiazeczke z pieczatkami, kredki (taki caly zestaw z kubusiem puchatkiem - teczka, a w niej blok, kolorowy papier, flamastry, wlasnie te kredki, naklejki itp.), zabawkowa kosiarke ;-), laptopa dla dzieci (ale to bylo za wczesnie i niestety laptop juz nie dziala :-p), interaktywnego szympansika (teraz sie nim bawi codziennie, karmi go, wozi w wozku, bierze do "odbicia" itd. ;-)) i wiecej nie pamietam ;-):-)
Na pewno cos wymyslisz :tak:

Mada, to z Ami kolejna puzzlowa zdolniaszka :tak::-)

no chyba wejdę do smyka i coś wynajdę, ograniczenie mam niestety, Zuzka ma bardzo mało miejsca w domku:tak: jak tablica to musi być na ścianę, itd. ...

Bedytko, na pewno cos wynajdziesz :tak::-) A taka tablica do przykrecenia na sciane to rzeczywiscie fajny pomysl :tak::-)

my malej jeszcze kupilismy na drugie urodzinki autko - quada dokladnie :)
poza tym tez puzzle podostawala, zestaw herbatkowy, ksiazki, torebke z psem w srodku haha i roznym osprzetowaniem dla pieska, jakies duperelki :D

Znalazlas juz cos?:-)
jeszcze wczoraj chciałam napisać że nic, ale dzisiaj już mam, wlazłam do Smyka i kupiłam tablicę, rozkładaną co prawda, ale za to dość małą i książeczkę z organkami i tekstami polskich piosenek, Aluta ma podobną i ją uwielbia (zresztą po Wojtku jeszcze:-p) mam nadzieję, że Zuzi też się spodoba, najważniejsza polska piosenka też jest i na urodziny będzie jak znalazł "sto lat":-):-):-)

reklama
No widzisz, Bedytko, wiedzialam, ze na pewno szybko cos znajdziesz :tak::-) Zuzia na pewno bedzie zachwycona :tak::-) (a "piosenkarka" z ksiazeczki przynajmniej ladny ma glos? bo ta z fisher price'a mnie zalamuje :-p;-):-D).

Do góry