reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

siluniu- fajnie macie z tą gwiazdką:tak: zawsze jakieś dodatkowe prezenty... no i że sami możecie je wybrać:tak::tak:

hmmm kurka taka zaaferowana jestem przyjściem oli na świat, że zapomniałam o julci:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jej drugich urodzinach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale moje szwagierki zaoferowały pomoc- tzn. chcą wyprawić juleczce przyjęcie:tak::tak:

reklama
Bedytka, ja tez jeszcze nie kupilam "Naj", moze jutro mi sie uda, o ile jeszcze bedzie w kiosku :-p

Siluniu, super macie z ta firmowa gwiazdka :tak::-)My tez w pracy dostajemy paczki dla dzieci, ale sa niestety bardzo skromne :sorry2:

A co do urodzinek to ja znowu bede robic Sarze garden party - albo 16go w sobote albo w dniu urodzin, tj. w niedziele - zalezy od mojego harmonogramu pracy :tak: T. zobowiazal sie, ze mi pomoze, ale znajac zycie to sama z pomoca Moniki i Pauli urzadze malej imprezke :-p:-)
Mielismy jej kupic ta taka kuchnie tefala, ale nie wiem czy jest sens, bo lato skonczy sie w sumie miesiac po urodzinach, a w domu nie mam gdzie jej trzymac :baffled:
No i wlasnie tez nie mam pomyslu na prezent :sorry2: Bo jakby nie patrzec to wszystko ma...:-p:blink:

a ja kupiłam Naj i moje dziecko poszło ze znikopisem spac:baffled: w domu ma ale taki duży, mało poręczny a ten zgrabniutki wiec sie do niego przytuliła:-D

a przed wczoraj spała z wiertarka która jej kupił dziadek:-D
ostatnio w ogóle spedza strasznie dużo czasu z dziadkiem w garażu, śmiejemy sie ze dziadek na siłe robi z niej wnuka;-)ja nie jestem zachwycona bo w garażu "lekki" nieporządek ale dziadek zarzeka sie że nie spuszcza jej z oka...wiec niech se z nim tam siedzi....

co do urodzin to nic nie kupujemy, urzadzimy jej pokój ...czyli zostanie całkiem sama bo my sie wyniesiemy...niestety nowych mebelków nie dostanie ale nowe łózka i jakies drobiazgi:tak:bo na inny prezent to pomysłów mi brak....

Mada, tez kupilam Naj i Sara tak jak Ami - spala ze znikopisem :-p:-D:-p
A dzisiaj spalysmy z dmuchanym oslem shrekowym :-p

No i tak jak Ami uwielbia towarzyszyc dziadkowi z roznych robotkach, szczegolnie przy samochodzie :tak::-)

naj oczywiście już nie znalazłam, ale za to cokolwiek z Kubusiem Puchatkiem sprawia radość Alce:-)
silunia świetnie, że taki macie wybór, u nas w pracy nic nie ma dla dzieci, a w innych zakładach jak za "komuny" - reklamówka ze słodyczami:no:

U nas teraz na tapecie oprocz "Shreka", jest disneyowski "Król Lew" :tak::-) - codziennie musi obejrzec chociaz raz (co prawda ogladamy tylko pol, bo to na 2 plytach mam i na druga juz nie ma cierpliwosci :-p:-D, ale patrzy w ekran z zapartym tchem jak widzi zwierzeta :tak::-))

A u nas codziennie Toy Story. Piotrus uznaje tylko te bajke. Na urodziny zamowilismy mu figurke Buzza (postac z Toy Story). Jak mu sie spodoba, to bedziemy kompletowac cala zaloge.

A jesli chodzi o paczki, to u nas wlasnie reklamowki ze slodyczami. :-D Juz nawet Weronika zaliczyla swoja pierwsza paczke (na Dzien Dziecka).

ollesia ja też lubię "toy story":-):-):-) Wojtek uwielbiał, teraz już wyrósł,
a Alka to tylko Kubuś i Kubuś, mówi: posiaczek, ochoł, tigjisek, pucha albo misiu, sowa, kjójik, mama, meństwo no i Tosia;-)

reklama
a u nas dzień bez Krecika dniem straconym:baffled:mam juz dośc tej bajki , jak ona ma zacząc gadać jak ogląda krecika który tylko ahoj mówi:dry:
inne też choc ostatnio mało bajek bo nie ma czasu, tylko przy śniadaniu i kolacji:-p

Do góry