reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

reklama
Sandra- zjeżdżalnie super:tak:

a my mamy nową zabawe
kupiłam kolorową krede i moje dziecko wyżywa sie na asfalcie w parku:-p
ile radosci przy tym bo nie ma żadnego "nie wolno":-D
no i karmienie łabedzi codzienne, nawet to że ja jeden złapal za palec jej nie zniecheciło:baffled:7r

sandra fajna ta zjeżdżalnia (nasza też snoby, tylko ta ciut większa), wyobrażam sobie Monikę na niej:-D no a Sara to dopiero musi mieć radochę, nasza zjeżdżalnia jeszcze stoi w pokoju, chcę żeby najpierw chłop nad piaskownicą i porządnym drągiem do huśtawki popracował, obiecał że po egzaminie się zabierze....

Pszczola tez dzisiaj dostala identyczna zjezdzalnie od "tesciow". Faktycznie jest troche krotka, ale Pszczola miala radoche zjezdzajac, choc w pierwszej chwili powiedziala "nie podoba Mai źjezialnia", bo ogolnie jest przyzwyczajona do duzych na placu zabaw:tak:

a ja wstyd się przyznać, nawet nie wiem czy Alka potrafi na dużej zjechać, w domu na tej co mamy to szaleje, do południa chodzi z teściową do ogródka i na plac zabaw, a po południu to już tylko w ogródku jesteśmy, chyba zapytam teściowej:-p
najlepsza jest w piaskownicy, pousadza wszystkich dookoła i każe babki robić:laugh2:

U nas dalej kroluje zjezdzalnia, do tego doszla piaskownica (ale ma malo piasku i grymasi :-p) i podlewanie krzewu agrestu :-p- to jezeli chodzi o zabawy w ogrodku, a w domu nie ma jakiejs ulubionej zabawy - czasami porysuje czy to na kartce czy na znikopisie, pooglada bajki (teraz "Bracia Koala" :-)), pobawi sie lalkami itd. ale dalej szybko sie nudzi.
Najbardziej cieszy ja "rozbieranie" zabawek na czesci :-p Wczoraj rozlozyla praktycznie calkowicie jezdzik :-p Kolka, kierownica, siedzisko - wszystko bylo osobno :-p

U nas dalej kroluje zjezdzalnia, do tego doszla piaskownica (ale ma malo piasku i grymasi :-p) i podlewanie krzewu agrestu :-p- to jezeli chodzi o zabawy w ogrodku, a w domu nie ma jakiejs ulubionej zabawy - czasami porysuje czy to na kartce czy na znikopisie, pooglada bajki (teraz "Bracia Koala" :-)), pobawi sie lalkami itd. ale dalej szybko sie nudzi.
Najbardziej cieszy ja "rozbieranie" zabawek na czesci :-p Wczoraj rozlozyla praktycznie calkowicie jezdzik :-p Kolka, kierownica, siedzisko - wszystko bylo osobno :-p
u nas prawie to samo, z tą różnicą że Alka inne bajki ogląda (Kubuś Puchatek number one:tak:) no i ona jednak dłużej w piaskownicy czy przy klockach posiedzi, umie się sama pobawić nawet przez dłuższą chwilę:-)

reklama
no tak my piaskownice to chyba pierwszy raz zobaczymy i pobawimy sie jak pojedzimy do PL na wakacje....tu ich poprostu ze wzgledow higienicznych nie ma w parkach

Do góry