reklama
Sandra- zjeżdżalnie super
a my mamy nową zabawe
kupiłam kolorową krede i moje dziecko wyżywa sie na asfalcie w parku
ile radosci przy tym bo nie ma żadnego "nie wolno"
no i karmienie łabedzi codzienne, nawet to że ja jeden złapal za palec jej nie zniecheciło7r
a my mamy nową zabawe
kupiłam kolorową krede i moje dziecko wyżywa sie na asfalcie w parku
ile radosci przy tym bo nie ma żadnego "nie wolno"
no i karmienie łabedzi codzienne, nawet to że ja jeden złapal za palec jej nie zniecheciło7r
sandra fajna ta zjeżdżalnia (nasza też snoby, tylko ta ciut większa), wyobrażam sobie Monikę na niej no a Sara to dopiero musi mieć radochę, nasza zjeżdżalnia jeszcze stoi w pokoju, chcę żeby najpierw chłop nad piaskownicą i porządnym drągiem do huśtawki popracował, obiecał że po egzaminie się zabierze....
Domiska
Sierpniowa Mama'06
zjezdzalnia fajna ! i sliczne kolorki.. jedynie tylko troszku mala mi sie wydaje? Sandra zrob zdjecie Sarki na niej zeby mozna bylo porownac troszke wymiary
dominique.p
Fanka BB :)
Pszczola tez dzisiaj dostala identyczna zjezdzalnie od "tesciow". Faktycznie jest troche krotka, ale Pszczola miala radoche zjezdzajac, choc w pierwszej chwili powiedziala "nie podoba Mai źjezialnia", bo ogolnie jest przyzwyczajona do duzych na placu zabaw
a ja wstyd się przyznać, nawet nie wiem czy Alka potrafi na dużej zjechać, w domu na tej co mamy to szaleje, do południa chodzi z teściową do ogródka i na plac zabaw, a po południu to już tylko w ogródku jesteśmy, chyba zapytam teściowej
najlepsza jest w piaskownicy, pousadza wszystkich dookoła i każe babki robić
najlepsza jest w piaskownicy, pousadza wszystkich dookoła i każe babki robić
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas dalej kroluje zjezdzalnia, do tego doszla piaskownica (ale ma malo piasku i grymasi ) i podlewanie krzewu agrestu - to jezeli chodzi o zabawy w ogrodku, a w domu nie ma jakiejs ulubionej zabawy - czasami porysuje czy to na kartce czy na znikopisie, pooglada bajki (teraz "Bracia Koala" :-)), pobawi sie lalkami itd. ale dalej szybko sie nudzi.
Najbardziej cieszy ja "rozbieranie" zabawek na czesci Wczoraj rozlozyla praktycznie calkowicie jezdzik Kolka, kierownica, siedzisko - wszystko bylo osobno
Najbardziej cieszy ja "rozbieranie" zabawek na czesci Wczoraj rozlozyla praktycznie calkowicie jezdzik Kolka, kierownica, siedzisko - wszystko bylo osobno
u nas prawie to samo, z tą różnicą że Alka inne bajki ogląda (Kubuś Puchatek number one) no i ona jednak dłużej w piaskownicy czy przy klockach posiedzi, umie się sama pobawić nawet przez dłuższą chwilę:-)U nas dalej kroluje zjezdzalnia, do tego doszla piaskownica (ale ma malo piasku i grymasi ) i podlewanie krzewu agrestu - to jezeli chodzi o zabawy w ogrodku, a w domu nie ma jakiejs ulubionej zabawy - czasami porysuje czy to na kartce czy na znikopisie, pooglada bajki (teraz "Bracia Koala" :-)), pobawi sie lalkami itd. ale dalej szybko sie nudzi.
reklama
Podziel się: