reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

u nas poodbnie piosenki lapie w momencie jak uslyszy jakas w bajce:D no i liczyc i kolorki szybko sie nauczyla rozrozniac..
najwazniejsze by dzieci zbyt duzo czasu nie spedzaly przed tv.. ale wydaje mi sie ze odrobina bajek nie zaszkodzi prawda?:)

reklama
Domiska popieram, bo ja też sobie to tak tłumaczę:-p
dzisiaj coś Alka eksperymentowała z literkami i jakieś dziwne słowa jej wychodziły, nie do powtórzenia;-)

no i przyszły farbki do malowania paluszkami

i miały byc nietoksyczne, zapewne są ale cuchna strasznie...wzielam je do kapieli...mała jak sie sztachneła to tak zaczeła kasłać że już myslałam że chora... moze to ciepło od pary spowodowało ze zapach był bardziej intensywny ale do tego stopnia Ami zapach nie spasował ze zatykała nosek:baffled: robi tak zawsze jak jej śmierdzi kupa:-D

zobaczymy na suchym terenie czy sie sprawdza jak nie to zostana pojemniczki do piaskownicy:-p

FARBY DO MALOWANIA PALCAMI- 8 KOL. + PIECZĄTKI (335839774) - Aukcje internetowe Allegro

no i farbki przetestowane
dalej mała jak sie sztachnie to pokasłuje, jednak śmierdza za bardzo...
do tego jakiejś wiekszej radosci nie zauważyłam, Ami wierna jest swojemu znikopisowi...no nie powiem bawiła sie ...oczywiście najlepsza zabawe miała jak nagle wstała , smigła do sciany i odbiła raczke na niej:crazy: a ja tak sie natrudziłam aby wszystko zabezpieczyc:baffled:

a na marginesie , jak sie farbki skończa to nastepne beda plakatówki lub akwarele...Ami woli jednak pedzelkiem niz palcami:-p

Moje dziecie kocha rysowac. Dostaje kartki i potrafi sie bawic pol godziny - godzine... Oczywiscie jedyne co chce rysowac to mial mial i mi (kotek i mis) - rysowac nie potrafi, wiec ja musze, a ona skrzetnie z przygryzionym z wrazenia jezykiem niekiedy pracowicie wrysowuje w misia i kotka swoje elementy ;-) a czasami marze po nich tak dlugo az stwierdza "nie ma mi, nie ma mial mial, mama, tu" wiec musze znowu rysowac, ale to chwila a dla mnie troche spokoju :-D
No i rzadzi Olinek Okraglinek :-D Swoja droga bardzo fajna, kolorowa, nieagresywna bajeczka - Jagoda ma juz swoje miejsce, przysuwa fotel, rozsiada sie i kaze sobie wlaczyc :-D

reklama
Do góry