dla Nocki:-)falbala namiot już mam, ale ten wózek jest świetny:-)
i ja dzisiaj zrobiłam zakupy w allegro, tylko nie mówcie że upadłam na głowę;-)
ORYGINALNA Zjeżdżalnia SMOBY KRÓLA 150 cm !!!!! (302924124) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
dla Nocki:-)
Dzieki:-) niezuwazylam
Juz wiem co kupie na imieniny Oliwki
Dorota_Regin
Zaciekawiona BB
"Kicia Kicanka" już jej nie mogę oglądać a z nowszych kupowanych dla niej: "Obrazki dla Malucha"
Mikołaj też bardzo lubi te książeczki mamy trzy z tej serii i dość często do nich sięga........
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, ale super ta zjezdzalnia! I jak Alutka sobie swietnie radzi z wchodzeniem na nia! Swietny zakup!
A u nas w odstawke poszla Bebe Lilly Jak pytam malej czy chce to mowi, ze nie, a jak wlacze bez pytania to zaczyna sie denerwowac, kreci glowa i krzyczy "nie nie" - dziwne, a tak ja lubila
A u nas w odstawke poszla Bebe Lilly Jak pytam malej czy chce to mowi, ze nie, a jak wlacze bez pytania to zaczyna sie denerwowac, kreci glowa i krzyczy "nie nie" - dziwne, a tak ja lubila
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas Teletubisie nadal kroluja ;-):-) Szczegolnie te odcinki, w ktorych jest duzo muzyczki :-)Sandra u nas tubisie poszly w dal na rzecz misia uszatka
u nas tez teletubisie góra , zwłaszcza odcinek gra na bębenku , Ami robi to co robia dzieci w tv
a w sobote zrobiła taka akcje że szok...była w brodziku jak usłyszała że Klifford sie zaczyna i zaczeła wyłazic nie dała sie wytrzec...wiec toalete pokąpielowa zrobiłysmy na kanapie jak oglądała klifforda
a w sobote zrobiła taka akcje że szok...była w brodziku jak usłyszała że Klifford sie zaczyna i zaczeła wyłazic nie dała sie wytrzec...wiec toalete pokąpielowa zrobiłysmy na kanapie jak oglądała klifforda
reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
u nas ani teletubisie ani reklamy, jak juz oglada to VIVE, krzyczy "lalala" muzyka musi byc na full, najbardziej lubi ta piosenke co ma w tytule "VIP";-)
Podziel się: