reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry, zabawy, zabawki ... czyli jak i czym najchetniej bawia sie nasze malenstwa.

Sandra a może najpierw kup ta tańsza i sprawdź jak sie podoba Sarce, po co inwestowac jak póxniej może stac w kącie a taka jak my mamy mozna nawet na trzepaku zawiesić (u moich rodziców tak robie):tak:
a ja podkradłam zabawe Piotrusia Ollesiowego i włożyłam małej miski do huśtawki ale ma radoche a ja ciut spokoju:tak:

ja też juz mam dość płyty BL:-pwiec chyba posciagam cóś innego bo żyć sie nie da ( co to z tym chomikiem bo nie wiem o co biega:zawstydzona/y:)

reklama
Mada, mysle, ze w ogole zrobie tak, zeby to moja tata kupil Sarce na Zajaczka hustawke :-p wiec cena nie bedzie grala roli, a tatus bedzie zadwolony, ze ma juz pomysl na prezent ;-):-D

A z tym "chomikiem", o ktorym Dominique pisze to wejdz sobie na ten podany link i tam mozesz poscigac troszke rzeczy - muzyczke, filmiki itd. Taka jakby internetowa "biblioteczka" Dominique, z ktorej zasobow mozemy skorzystac :-);-)

wiecie co ja to gumisiow w polskiej wersji jezykowej szukam. I na emule sciagnelam jedna jak narazie ale to byl sam glos a nie bylo obrazu. Jakby ktoras wiedziala gdzie ejszcze moge je dostac to ja bardzo prosze o wiadomosc.

Wama, sprobuj poszukac na emulek.com.pl; osloskop.net, emulek.com - moze tam cos znajdziesz :tak:
Ja mam Gumisie na VHS z mojego dziecinstwa :-)

Wama, wejdz na emulek.com.pl i tam w wyszukiwarce wpisz "Gumisie" (jako tytul polski) i Ci znjadzie :-) Teraz sprawdzalam i sa (a nie moge linka wkleic - nie wiem czemu)

Sandra bardzo dziekuje wlasnie sie za nie zabieram. Jakos milo wspominam ta bajke i chcialabym zeby Pattez ja znal, I jeszcze jedna bajka tylko to na pozniejsze lata... pamietacie "bylo sobie zycie" ??

Wama, uwielbialam "Bylo sobie zycie" :tak::-) A zwlaszcza odcinek o rozwoju czlowieka - od poczecia do narodzin :tak::-)
A "Gumisie" do dzisiaj lubie :-D Jak leca w tv to ogladamy z Sara, tyle, ze ona nudzi sie nimi po 5 min. a mnie sie zdarzy zerkac na caly odcinek :-D

. pamietacie "bylo sobie zycie" ??

pamietamy! moja gazeta codzienna wlasnie wypuscila cala edycje "bylo sobie zycie"
i przez ten film, nienawidze, jak ktos w mojej obecnosci kicha, wtedy normalnie wstzrymuje oddech, bo pamietam wlasnie z tej bajki,ze wtedy wylatywaly z buzi i nosa wstretne zyjatka.....:baffled:;-)ot uraz z dziecinstwa;-)

Ja tez pamietam te wirusy z czerwonymi nochalami. :tak: U nas "Bylo sobie zycie" wychodzilo z gazeta juz jakis czas temu, ale nie udalo mi sie zebrac kompletu.

reklama
Do góry