reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

eeeeeeeeeee my I brygada to u nas numer obowiazkowy, wieczorem e tej klicie zwanej lazienka glebokim basem... mala sie smieje w glos :)

reklama
u nas jeszcze rzadzi samorobka
maluszku,maluszku,maluszku, a czy ty wiesz,ze ty bylas u mamy w brzuszku
u mamy w brzuszku bylas, hej!

muzyka tez wymyslona.....

samoróbki są najlepsze :-) jak karmię małego to macham mu malutkim bocianem i śpiewam "leci bocian leci , niesie ludziom dzieci , mamie dał Kubusia a cioci dzidziusia" :-D
mój D za to często śpiewa właśnie pieśni żołnierskie ,a w grudniu kolędowalismy :tak: teraz sciągnełam sobie fasolki i będe mu puszczać a przy okazji powtórze repertuar ;-)

To u nas króluje ostatnio Kukiz:

Leżę, leżę,
uwaliłem się jak zwierzę
czystą wódką
Leżę, leżę,
rzygam jajkiem w majonezie
i kiełbasą

Chichry gwarantowane :-D:-D:-D

nefretete - tylko nie spiewaj młodej "rodzina słowem silna" :D to z tej samej płyty ;))

taa, do głosowania na Kacperka za kasę las rąk widze ;)

tez mi sie zdarzylo :)))))))
raz miala zimne nozki to mi sie wyrwalo: on zimny, on zimny, ona goraca.... ale nie skonczylam:)))

a chyba kasiula (mam nadzieje,ze nie pomylilam) mowila,ze maz spiewal sokoly i u nas tez poszlo :)
tak hej sokoły i dziewczyna z albatrosa :-)

u nas jeszcze rzadzi samorobka
maluszku,maluszku,maluszku, a czy ty wiesz,ze ty bylas u mamy w brzuszku
u mamy w brzuszku bylas, hej!

muzyka tez wymyslona.....
super !! :)

off topic on

ktos pamieta? zna? teskni...

[video=youtube;09MYGSAanL8]http://www.youtube.com/watch?v=09MYGSAanL8[/video]

ech mlodosci dodaj mi... e lepiej nie ;)

i jeszcze raz :)

[video=youtube;Iu-agb9Q03Y]http://www.youtube.com/watch?v=Iu-agb9Q03Y&feature=related[/video]

off topic off

Ostatnia edycja:
My Dżem przerabiamy wiec czerwony jak cegła, mała aleja róż ..... ( na koncercie byliśmy z juniorkiem w brzuchu jeszcze i tak nas trzyma do dziś)
Passingby to chyba z 20 lat temu było oj byłam wtedy młoda małolata a niektóre nasze mamy to chyba jeszcze w pieluchach biegały

reklama
że sobie stęknę: och... to były czasy :) słodkie pogo...

[video=youtube;NYHZwPT0f80]http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80&feature=related[/video]

juz ostatnie off - obiecywam ;)

Ostatnia edycja:
Do góry