reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gry i zabawy czyli czas wolny naszych dzieci

No w końcu coś zaczęło się dziać na tym forum ciekawego!!:-D
Ponad 100 kobiet w jedyn miejscu i dotychczas nic tylko same słodzenie sobie - to było wręcz mdłe i niezdrowe !! :-D:-D:-D:-D (pisze to bez ironii) :-D:-D:-D

Swoja drogą zobaczymy cię na kawie w srode? (wiecej w watku o spotkaniach)

reklama
miałam coś zacytować, ale się powstrzymam ;-) jedno tylko BanAna zostałam twoją fanką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Juz po dyskusji, wiec się nie wypowiadam, ale autentyko dziewczyny - padłam!! z wrażenia ze śmiechu ale i głupota też mnie przygniotła :-) długo nie wstanę.... hehehe

Ewelia: Myślę, że wyszły kompleksy niektórych i niskie poczucie własnej wartości, dlatego ten temat wzbudza tyle kontrowersji :).

BanAna - wiesz, są ludzie i parapety. I skoro już zabrałaś się za bezpośrednie obrażanie mnie to... i tu był sympatyczny, zabawny i dosyć złośliwy tekst kierowany do Ciebie. Jednak po zastanowieniu postanowiłam sobie odpuścić zgodnie z zasada: nigdy nie dyskutuj z głupcem, bo najpierw cię zniży do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

See ya zatem :)

ja obrazam ciebie? a w ktorym poscie???
przeciez napisalam wyraznie,ze cie PODZIWIAM, chyba ze dla ciebie wyrazenie podziwu jest obelga:sorry:

i wcale nie mam niskiego poczucia wartosci. jestem w bardzo zdrowym miejscu, dokladnie posrodku miedzy osoba o niskim poczuciu wartosci a "snobka i samochwala" jak trafnie okreslilas siebie :tak:

miałam coś zacytować, ale się powstrzymam ;-) jedno tylko BanAna zostałam twoją fanką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Juz po dyskusji, wiec się nie wypowiadam, ale autentyko dziewczyny - padłam!! z wrażenia ze śmiechu ale i głupota też mnie przygniotła :-) długo nie wstanę.... hehehe
kilolek, niewiem, czym sobie na to zasluzylam :-):-):-)

No w końcu coś zaczęło się dziać na tym forum ciekawego!!:-D
Coś ciekawego? Ciekawe jest to, jak wiele osób nie zna pojęcia "edukacja" (bo nie doświadczyły ?), przez co nie zamierzają się nią (ani swoich dzieci) kalać. A przykre, że głupota rodzi głupotę.

Najważniejszym okresem w życiu nie są lata studiowania na wyższej uczelni, ale te najwcześniejsze, czyli okres od narodzenia do sześciu lat. Jest to czas, kiedy formuje się inteligencja człowieka i nie tylko ona, ale całość jego zdolności psychicznych. - Maria Montessori

Coś ciekawego? Ciekawe jest to, jak wiele osób nie zna pojęcia "edukacja" (bo nie doświadczyły ?), przez co nie zamierzają się nią (ani swoich dzieci) kalać. A przykre, że głupota rodzi głupotę.

Najważniejszym okresem w życiu nie są lata studiowania na wyższej uczelni, ale te najwcześniejsze, czyli okres od narodzenia do sześciu lat. Jest to czas, kiedy formuje się inteligencja człowieka i nie tylko ona, ale całość jego zdolności psychicznych. - Maria Montessori

agissa to troche nie fair, wierzy sie w cos albo nie, to proste, nie wszyscy sa za metoda pani montessori:sorry: niektorzy wola edukowac swoje dzieci w inny sposob, co nie znaczy gorszy:sorry: i co nie oznacza glupote rodzicow:nerd: no mnie w tym miejscu wbilo w krzeslo czytajac twojego posta

agissa to troche nie fair, wierzy sie w cos albo nie, to proste, nie wszyscy sa za metoda pani montessori:sorry: niektorzy wola edukowac swoje dzieci w inny sposob, co nie znaczy gorszy:sorry: i co nie oznacza glupote rodzicow:nerd: no mnie w tym miejscu wbilo w krzeslo czytajac twojego posta
Czy ja napisałam choć jedno słowo na temat metody Montessori ???????????????????????????????????????????????????

Czy ja napisałam choć jedno słowo na temat metody Montessori ???????????????????????????????????????????????????

zacytowalas stad myslalam ze ja popierasz i hołdujesz:-p ale bardziej chodzilo mi o pierwsza czesc postu, wiem o co ta burza z ta edukacja, ale poczulam sie niezmiernie glupio bo np ja nie jestem za wyrazami na kartce dla maluszka, i spokojnie bez nerwow, nie atakuje, dyskutuje:tak:

reklama
Do góry