reklama
krolcia
Fanka BB :)
Chyba lekko przesadziłam dzisiaj ze steperem, odezwała się stara kontuzja kolana. Leciuchno ćmi. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie, a jutro trochę oszczędniej, szkoda:-(.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Krolcia super!! Ogromne gratulacje!!
U mnie zastój o objadanie... nie dość że wcinam wszytsko co na mojej drodze to jak nic nie jem to waga ani drgnie:/ Może w końcu dostanę spóźniony @
U mnie zastój o objadanie... nie dość że wcinam wszytsko co na mojej drodze to jak nic nie jem to waga ani drgnie:/ Może w końcu dostanę spóźniony @
H
hałabała
Gość
Wiolcia a dlugo Ci sie spoznia? ja czekam od 4 maja...
krolcia
Kolejny tydzień minął i tym razem mniej spektakularnie 0,5kg mniej.
mamolka
u mnie waga stoi- co prawda nie mogę się zmusić do diety i to już inna bajka także krolcia gratuluję! chciałabym te 0,5 kg schudnąć
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Hałabała i masz okres?? mnie się spóźniał 2 tygodnie ale już jest radość niesamowita
Czy wy tu jeszcze zaglądacie?? czy tylko ja mam jeszcze tyle kg do zrzucenia?? Waga 75 kg czyli 7 kg za mną a 5 przede mną do wagi z przed ciąży.... i 5 kg do wagi z przed pracy...
Czy wy tu jeszcze zaglądacie?? czy tylko ja mam jeszcze tyle kg do zrzucenia?? Waga 75 kg czyli 7 kg za mną a 5 przede mną do wagi z przed ciąży.... i 5 kg do wagi z przed pracy...
Podziel się: