reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Mimi, ja sobie też w ten sposób, pozbywając się tłuszczów, pewnie zaszkodziłam [emoji23]

Oto dżemor:
1516824889-0ee2432407fa65f7-aaaaaa.jpeg

1516824899-ad72adcb80799120-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png
Ooo takiego to ja jeszcze nie widziałam [emoji1]
Zapisuję zdjęcie i będę szukać. Super skład [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Ooo, a tak mi brakowało dżemu do masła orzechowego. Muszę kupić!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam Was za niesłodzenie!!! Ja w okresie jesienno-zimowym nie wyobrażam sobie nie pić herbaty z cytryną...A gorzka nie smakuje.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ka przykra historia.

Ja dżemu mało jem, ale fajna alternatywa.

Zuza ja herbaty z cytryną też gorzkiej nie wypiję. Na chwilę obecną nie piję wcale czarnej herbaty to i nie słodzę.

Dzisiaj zgrzeszyłam, bo zjadłam z 10 frytek. Dziecko zostawiło [emoji6]
A tak serio to dojadanie po dziecku to najgorsze co można robić. Bo niby tylko troszkę a w ciągu dnia może się sporo uzbierać.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Zuza, czasem robię, a ostatnio kupiłam takie i bardzo mi podchodzi: 100
1516828563-56416be5c86d839d-aaaaaa.jpeg

A jak musisz słodzić to może stewią albo miodem?

Edysiek, ja byłam w poniedziałek z bratanicami w maku i też wyjadałam po nich resztki ;)

My jutro na 4 dni w góry uderzamy, to trzymajcie kciuki, żebym za mocno nie nagrzeszyła [emoji1] [emoji110]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi cieszę się, że Wam dżemor przypasował [emoji1] jak grzeszyć, to zdrowo!

Zuza, przy maśle orzechowym ważne jest, żeby nie dodawali tam cukru ani oleju palmowego. A dodają go, żeby było bardziej smarowne, no i tańsze. Idealnie jak w składzie jest tylko orzeszek i ew. sól :) u mnie mąż kupuje w internecie, ale nie wiem gdzie [emoji1] ale jak coś mogę się dowiedzieć :) nawet o smaku piernikowym znalazł ostatnio [emoji1]

Ka, grzesz w łóżku! [emoji1]A potem oscypek i na spacerek/narty[emoji1]

Mnie dziś mąż wyciągnął na spacer... Do pizzerii [emoji23] ale zjadłam mniej niż zwykle, 3 kawałki [emoji14] nie wiem czy o takie spacery endokrynologowi chodziło [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dzięki Dziewczyny! Zrobię chyba sama,raz już próbowałam ale niepotrzebnie dałam sól,było niezjadliwe [emoji14]
A robicie same dżemy?
Ka, słodzę miodem:) Ale to i tak chyba nie jest idealne rozwiązanie:/ Nie znoszę ziółek, czasem wypiję zieloną herbatę,ale do niej też dodaję cytrynę... Pytałam już ale może teraz się ktoś odniesie. Co myślicie o słodzeniu syropem klonowym?
Ja dopiero posprzątałam,umyłam się i leżę w łóżku.. Jak mam obu chłopaków w domu, w dodatku chorych nie mam jak ogarnąć w dzień.
Dziś dla odamiany zjadłam za mało... 3 kanapki z chleba żytniego z szynką i ogórkiem. A na obiad mizeria, jajecznica i troszkę ziemniaków i tyle :/ Nie miałam czasu. A jutro na obiad ryba i zielona fasolka na parze i do tego troszkę ziemniaków i buraczki.
Padam na nos... Dobranoc:*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry