reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Nie, niestety nie przygotowałam, weekend minął nawet nie wiem kiedy :/ będę najwyżej coś na bieżąco z książki brać :)

Z empiku fajnie jest zamówić przez ich apkę książki do odbioru w sklepie, wtedy są tańsze. A na miejscu raczej powinna być ta książką, chyba była nawet na stoisku bestsellerów :D

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w sobotę gruntownie posprzątałam i okna umyłam (chociaż śnieg padał).
Wczoraj ubraliśmy choinkę. Co roku mamy sztuczną, bo zawsze szybko ubieramy. Na szczęście moje koty zbytnio się nią nie interesują, tylko pudełka po bombkach były interesujące.

Młoda dostała zapalenia ucha, byłam z nią wczoraj na dyżurze.

Zuza jak u Was sytuacja z bostonka?

Dieta na razie u mnie w fazie od Nowego Roku. Chociaż źle nie jest. Jeszcze przyznam się do tego, że ją lubię czasem wypić piwko czy drinka i to mnie gubi [emoji55]

Ka a nie wystarczą Ci przepisy z internetu? Choć wiadomo książka inaczej się prezentuje. Ja ogólnie kocham książki, ale raczej nie te z przepisami. Mam kilka a korzystam z jednej a tak zawsze wyszukuje przepisów w necie. Bardzo lubię nowości.

Napisane na SM-J320F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam same plastikowe z biedronki więc mi nie szkoda :)

Wysprzątałam całe mieszkanie już na święta, upiekłam i przełożyłam piernik, który dojrzewał 3 tygodnie, więc w tygodniu kupujemy [emoji268]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę :)
Ja jeszcze nic nie ogarnelam

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Edysiek, z książkami kulinarnymi faktycznie jest różnie, w sensie jedne wydają się fajne, ale nie są. Ja mam jedną taką, z której przepisy po prostu nie wychodzą. Albo w składnikach nie ma podanych jakiś elementów, a w opisie przygotowania podane jest, że to trzeba użyć :D

Książkę kupiłam, Edysiek ja też często robię z netu, uwielbiam bloga Kwestia Smaku. Ale ta książka mi się przyda, bo jeszcze trochę się gubię z łączeniem składników z niskim indeksem. Dziś jestem do późna w pracy, ale jak wrócę do domu to postudiuję.

Byłam ba drugiej wizycie u pani psycholog. Pasuje mi ta babka, wszystko mówię jak na spowiedzi.

Ka, to pewnie ważne, żeby się otworzyć :) ja mam z tym problem, jestem typem introwertyka, a komuś obcemu się zwierzać, to byłaby dla mnie nie lada trudność :D bliskim mam problem, a co dopiero obcym...

No jestem ciekawa, jak ocenisz te przepisy. Moim zdaniem fajne inspiracje można tam znaleźć. Omlety mi bardzo przypasowały :D

Agunia nie byłam na zakupach,jestem zmęczona i w nieciekawym nastroju,nie miałam ochoty na wyjście do galerii...
Edysiek Kuba dziś był w szkole,już jest ok,chociaż widzę że go przeziebienie dopada...A jak Twoja córeczka?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, lepszy nastrój?

Colorado, czasem chyba łatwiej obcym niż najbliższym... a książka fajna, sporo ciekawych przepisów.

Ka,trochę dziś lepszy,dziękuję :* Jej,zazdroszczę porządków. Ja to się chyba do Świąt nie wyrobię [emoji14] Przy tej mojej dwójce...
Zadowolona jesteś z książki?

reklama
Widzę że wszystkie macie koty:) Ja nie lubię...Nie wiem,nawet się ich boję trochę. Kiedyś szalony kot mojej koleżanki na mnie "polował"...Pewnie czuł, że się go boję. Czaił się z pewnej odległości,rozpędzał i skok z pazurami na mnie... Aż mam ciarki na samą myśl. My mamy psa,ale tak szalonego że szok. Ma ADHD i szczeka ponad normę za swoim Panem. Wystarczy że mąż jest w łazience a Sara siada pod drzwiami i szczeka i szczeka., a jak wyjdzie na zakupy potrafi hałasować nawet przez godzinę...Nie raz zafundowała mi już migrenę. Oszaleć można ;)

Do góry